Компанията Tesla на Илън Мъск все още има затруднения с

...
Компанията Tesla на Илън Мъск все още има затруднения с
Коментари Харесай

Tesla започна доставките на електромобила Model 3 извън САЩ

Компанията Tesla на Илън Мъск към момента има усложнения с производството на електрическия автомобил Model 3. Но към този момент се вижда, че обстановката се усъвършенства. Tesla към този момент стартира доставките на първите електрически коли отвън рамките на Съединени американски щати.
Първият адресат на Model 3 отвън Съединени американски щати стана гражданин на град Кингстън, Канада. Още през месец март тази година започнаха да се появяват първите признаци и подмятания, че доставките на електрическите автомобили на задграничните клиенти ще стартират напълно скоро. Това бяха поканите от страна на Tesla за закупуването на електрически автомобили. Покани получиха хората, първи създали предварителните поръчки за закупуване. Но в тези предложения не бяха оповестени датите на доставката.

В Канада се дава първичната настройка на Tesla Model 3, която се оферираше и на първите американци, създали поръчка. Този модел има задно задвижване, акумулаторни акумулатори, осигуряващи огромен пробег, както и купе с първокласен интериор.



Tesla неотдавна заяви, че ще стартира да приема поръчки и за нова трансформация на Model 3, със задно и предно задвижване.

Очевидно е, че Мъск е съумял да се оправи с някои от проблемите, сблъскал се с организирането на автомобилно произвеждане от нулата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР