Компанията променя представите за работа без компромиси с „по-лек от

...
Компанията променя представите за работа без компромиси с „по-лек от
Коментари Харесай

HP представи новия Elite Dragonfly в България

Компанията трансформира визиите за работа без взаимни отстъпки с „ по-лек от въздуха “ дизайн за експертите в придвижване

HP показа през днешния ден за първи път в България HP Elite Dragonfly – портативен ултралек премиум компютър планиран за експертите в придвижване. HP Elite Dragonfly ще бъде разполагаем за продажба при бизнес сътрудниците на HP от 1-ви ноември 2019 година

HP Elite Dragonfly оформя нова епоха в подвижността със своята изящна направа, отличавайки се с мощ и нараснала отбрана. Освен с изключителна лекост и мощ, последният модел в бизнес серията компютри на HP, се характеризира с най-дълъг живот на батерията в света – до 24.5 часа, поместени в 13.3 инчов бизнес хибрид с избор на FHD или UHD тъчскрийн екран.

Всички модели, налични за България, имат 4G LTE технология, която разрешава на експертите в придвижване да останат свързани и подготвени за работа от съвсем всяка локация. Те могат да изпитат най-хубавата продуктивност за бизнеса с 8-о потомство 8th Gen Intel® Core™ i5 или i7 процесори и опция да запаметят своята работа на 256/512 SSD или на 1 TB дисково пространство, съгласно определената настройка.

Най-лекият стилен бизнес хибрид с тегло под 1 кг, точно направен от магнезий за съвършена устойчивост, се предлага в цвят Dragonfly Blue с усъвършенствана ултралека и тиха клавиатура с вградена подсветка и нов лек тъчпад за ултра безпрепятствено прекарване на работния развой.

HP Elite Dragonfly е и първият бизнес хибрид в света, основан с съставни елементи от рециклирана пластмаса от океана. HP продължава уговорката си към околната среда посредством пластмасовите детайли в своите устройства, включвайки ръчно направени съставни елементи в колоната за тон на новият портативен компютър.

HP Elite Dragonfly идва с HP Sure Sense - технология, която пази потребителите от зловредни офанзиви, употребявайки силата на изкуствен интелект, а HP Sure Recover с Embedded Reimaging дава на потребителите опция за аварийно копие на всички места и когато и да е, без да забавя работата на компютъра.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР