Компанията продължава да подкрепя своите дългогодишни партньори, посветени на социално

...
Компанията продължава да подкрепя своите дългогодишни партньори, посветени на социално
Коментари Харесай

BILLA България е дарила на родни каузи над 274 000 лева през 2020 г

Компанията продължава да поддържа своите дългогодишни сътрудници, отдадени на обществено значими дела

Над 274 000 лв. са дарени от BILLA България през 2020 година за разнообразни начинания, акции и обществено значими дела. Компанията е дарила спомагателни 22 000 лв. под формата на хранителни артикули.

“Още от стъпването си на българския пазар, приоритет за BILLA е обвързването със обществено виновни организации. Изключително щастливи сме, че през годините съумяваме да се ангажираме с от ден на ден начинания. Планираме и отсега нататък да затвърждаваме позицията си на виновна компания, като отделяме както финансови, по този начин и непарични запаси, в поддръжка на дела, които припознаваме като свои, “ разяснява Норберт Мисбрандт, шеф на BILLA България.

Най-голям дял от средствата, отделени през 2020 година, са дарени за битка с ковид в страната, в границите на благотворителната акция „ Заедно против ковид “, инициирана от Българския червен кръст. BILLA България подарява 100 000 лв., като със събраните средства БЧК обезпечава потребностите от всичко належащо за ранното разкриване, ограничението на разпространяването и лекуването на COVID-19.

Търговската верига е и най-големият корпоративен донор на фондация „ Искам бебе “. През 2020 година BILLA даде сумата от 45 000 лв. под формата на подаяние на партньорската организация, в поддръжка на 11 двойки с репродуктивни проблеми.

BILLA затвърди и оптимистичните си упования за четвъртото издание на националната акция „ Ние обичаме България “. Проектът събра 43 020 лв. от дарения на клиенти на каса, които комерсиалната верига удвои от своя страна, с цел да подкрепи модернизирането и облагородяване на Самуиловата цитадела и региона към нея.

През 2021 година BILLA България продължава да поддържа значимите дела на дългогодишните си сътрудници – Български червен кръст, фондация „ Искам бебе “, Съюз на слепите в България, фондация „ Конкордия “, SOS Детски селища, акцията на Министерство на вътрешните работи в поддръжка на децата на починали служители на реда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР