Компанията Майкрософт (Microsoft) пусна във вторник на пазара два нови

...
Компанията Майкрософт (Microsoft) пусна във вторник на пазара два нови
Коментари Харесай

Майкрософт пусна два нови модела Xbox

Компанията " Майкрософт " (Microsoft) пусна във вторник на пазара два нови модела игрални конзоли Xbox, с цел да се възползва от взрива в търсенето на игри, провокиран от пандемията от COVID-19, оповестява Ройтерс.

Компанията разказва новата серия Xbox Series X като " най-мощната подпора в света ", която ще коства 499,99 $, до момента в който по евтината серия Xbox Series S ще коства 299,99 $.

Стратегията на " Майкрософт " предлага на потребителите по-голям избор, само че компактната Series S е изправена пред рецензия, че е по-малко мощна от Series X и с по-малък потенциал за предпазване.

Новите серии Xbox ще се конкурират с 6758.T PlayStation 5 на Sony Corp, която игрова подпора се чака да започва в четвъртък. PlayStation 5 се дефинира като водеща в конзолните игри по-голямата си база от почитатели и по-широката гама от извънредни игрални заглавия, налични при нейното пускане.

Това е първият път, когато " Майкрософт " пусна своята игрална подпора в международен мащаб в един и същи ден, като компанията съобщи, че е постигнала най-високите предварителни поръчки за конзоли Xbox на другите пазари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР