Компанията Лирекс, която осъществява поддръжката на Търговския регистър, твърди, че

...
Компанията Лирекс, която осъществява поддръжката на Търговския регистър, твърди, че
Коментари Харесай

”Лирекс” се оплака от спекулации в медиите

Компанията ”Лирекс ”, която реализира поддръжката на Търговския указател, твърди, че в последните дни е обект на непрекъснати спекулации и пробутване на ползи от разнообразни хора посредством медиите и това става в миг, в който няма право да се отбрани и да споделя информация.
Името на компанията влезе в осведомителния поток около срутва на Търговския указател, за който се разбра на 10 август, само че до този миг към момента напълно не е преодолян.

" Лирекс " опровергава медийни изявления, съгласно които е спечелила поръчка на Агенцията по вписванията за 3.6 млн. лева за съоръжение. Компанията прецизира, че освен не е печелила подобен търг, само че даже не е взела участие като се базира на документи от поръчката.

" Не считаме за належащо да опровергаваме всички други изявления и трудове, с които се подронват престижът и надеждността ни, които хората в екипа ни са доказвали през годините неведнъж ", се споделя в обръщението на " Лирекс " до медиите. В него се твърди, че хората в компанията 100% са се фокусирали да работят в полза на страната и обществото, с цел да възстановят работоспособността на регистъра.

Търговският указател действа от 2008 година и съдържа цялата информация за комерсиалните компании, фондациите, сдруженията и учредените залози. Всеки търговец - едноличен, сдружение или кооперация, има профил, в който е оповестена информация за комерсиалното му название, адрес на ръководство, представители, притежатели, клонове, залози или запори върху дялове и така нататък Там се съдържат учредителните актове на сдруженията и годишните финансови доклади, както и всички документи, въз основа на които е осъществено или отказано регистриране на събитие.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР