Компанията, която навършва четвърт век е дългогодишен лидер в автомобилното

...
Компанията, която навършва четвърт век е дългогодишен лидер в автомобилното
Коментари Харесай

ЗАД „Армеец“ отбелязва 25 годишен юбилей

Компанията, която навършва четвърт век е дълготраен водач в автомобилното обезпечаване
На 11 април преди четвърт век e основано едно от най-големите и сполучливи застрахователни сдружения в България – ЗАД „ Армеец “ . Днес компанията отбелязва 25 години като одобрен водач в Каско застраховането, като осигурител, предлагащ богата гама от застрахователни артикули, с развита клонова мрежа от 53 организации и 34 представителства на територията на цялата страна и необятна дистрибуторска мрежа.

„ ЗАД „ Армеец “ е емблема на застраховането в България , а това се дължи на полезностите, които следваме и пазиме. Честност, грижа към клиента, професионализъм, иновация и успеваемост - това са основите, на които се гради работата ни и на което изискуем триумфа на компанията към този момент 25 години . За тези години постигнахме доста, спечелихме доста оценки, само че най-престижната премия, която завоювахме, е доверието на нашите клиенти и сътрудници.

За мен и нашия екип е голяма наслада и привилегия да отбележим този стадий от развиването на „ Армеец “, като гледаме напред към идващите 25 години с нови хрумвания и доста сила. “, сподели изпълнителният шеф на ЗАД „ Армеец “ Константин Велев .

През годините ЗАД „ Армеец “ следва девиза си „ Храбро, твърдо, честно “. Стремежът на сдружението е да надвишава непрекъснато упованията на клиентите посредством акуратност и експедитивност при подписване на полиците, навременно погашение на застрахователните компенсации.

Компанията е печелила влиятелни оценки, измежду които „ Най-коректният осигурител при погашение на застрахователни компенсации при имуществени вреди “, „ Застраховател с най-хубави артикули в автомобилното обезпечаване “, „ Най-динамично разрастващо се застрахователно сдружение “ от годишните награди „ Застраховател на годината “. През 2015 година завоюва и първото място в категория „ Общо обезпечаване “ , а през 2020 година е оповестена и за обичания осигурителен бранд на потребителите в самостоятелната потребителска онлайн ранглиста „ Любимите марки “.

ЗАД „ Армеец “ следва дълготрайна тактика в областта на корпоративно - обществената ангажираност и поддържа редица просветителни планове и дела, спортни и природозащитнически начинания.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР