Компанията KIA публикува снимки на електрически концептуален модел, който ще

...
Компанията KIA публикува снимки на електрически концептуален модел, който ще
Коментари Харесай

KIA направи електромобил с 21 дисплея


Компанията KIA разгласява фотоси на електрически концептуален модел, който ще показа на откриващото се през идната седмица ревю в Женева. Този автомобил би трябвало да покаже " прочувствения преход към електрификация ", който ще направи корейската марка.

Предната част на модела е получила фирмената решетка на радиатора с жанр " Нос на тигър ", като светлинните кантове играят роля на дневни светлини. Заедно с логото на марката те би трябвало да станат отличителна линия на колите на KIA през XXI век. Челното стъкло и покривът са обединяване в един детайл, който трансформира формата си.



От компанията настояват, че моделът не може да се впише в нито един от известните сегменти на пазара. В образа на концепта се съчетават детайли от състезателен кросоуър, първокласен фамилен седан и удобен всъдеход.



Засега има единствено една фотоси на интериора на машината, който ще се отличава от всичко показано досега в автомобилния отрасъл. Неговата съществена забележителност са 21 самостоятелния сензорни екран, които наподобяват на гребен, подложен върху предния панел.

Освен електрическия концепт от бъдещето, KIA ще показа в Женева и нова версия на модела си Ceed. Това е всъдеходен хечбек, който ще се появи на пазара до края на годината. Той ще е единствено с предно предаване, само че ще получи спомагателна отбрана на каросерията, както и нови детайли по екстериора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР