Компанията BMW ще предложи на автомобилния свят два напълно нови

...
Компанията BMW ще предложи на автомобилния свят два напълно нови
Коментари Харесай

BMW подготвя две изненади за месец

Компанията BMW ще предложи на автомобилния свят два изцяло нови модела в идващия месец. Единият ще бъде показан по време на автомобилното ревю във Франкфурт през септември, а вторият – на състезанието за дизайн, който годишно се организира през втората половина на август в Пебъл Бийч, Калифорния.
Пред изданието Carscoops шефът на баварския производител Харалд Крюгер съобщи, че почитателите на марката ги чака „ доста приятна изненада” на автосалона във Франкфурт, само че отхвърли да разкрие детайлности. Все отново той призна, че това ще бъде автомобил с електрическо или хибридно задвижване.
Най-вероятно BMW ще покаже открита трансформация на модела си i8, само че не е изключено във Франкфурт ще бъде изложена и електрическа версия на седана 3-Series, за която се знае, че ще бъде най-достъпният като цена електрически автомобил на марката. Той е построен въз основата на идващото потомство на „ тройката” и по предварителни данни ще може да изминава към 400 км. с едно зареждане. Така машината ще може да се конкурира с новия Tesla Model 3, чиято общоприета версия има сходен пробег.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР