Компанията Бионтех е в състояние от техническа гледна точка да

...
Компанията Бионтех е в състояние от техническа гледна точка да
Коментари Харесай

Бионтех се засили да прави нова ваксина

Компанията " Бионтех " е в положение от техническа позиция да сътвори ваксина против новата разновидност на COVID-19 за 6 седмици, в случай че създаденият от нея препарат, взаимно с " Пфайзер ", се окаже безполезен против новия вид на патогена, оповестиха международните организации. Те цитираха изказване на генералния шеф и съосновател на немската компания Угур Шахин.

" От техническа позиция, за правенето на новата ваксина ще са ни нужни шест седмици. Но тя също ще би трябвало да получи позволение за потреблението й, което ще удължи процеса ". Шахин посочи, че технологията, въз основа на която е създаден сегашният препарат, разрешава той да бъде преобразен в доста къси периоди в нова ваксина.

От " Бионтех " оповестиха също, че сегашната им ваксина основава предпазен резултат единствено 12 дни след първата от двете инжекции.

От Световната здравна организация (СЗО) осведомиха, че в най-скоро време следва среща, на която ще бъдат разисквани тактиките за реакция на новата разновидност на COVID-19.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР