Компанията бе отличена и в категория Най-добра E-commerce инициатива“ за

...
Компанията бе отличена и в категория Най-добра E-commerce инициатива“ за
Коментари Харесай

Лидл е „Най-добър международен ритейлър“ на Progressive Awards 2021

Компанията бе отличена и в категория „ Най-добра E-commerce самодейност “ за приложението Lidl Plus
Лидл България бе отличена като „ Най-добър интернационален ритейлър “, a мобилното приложение Lidl Plus – като „ Най-добра E-commerce самодейност “. Наградите бяха връчени по време на 3-то издание на годишните награди на сп. Progressive – PROGRESSIVE Awards 2021.

„ Приемаме с огромна признателност тези оценки, тъй като са самопризнание за нашите старания от сектора. Те отразяват уговорката ни да продължаваме да влагаме и да внедряваме нововъведения, да подобряваме бизнес средата и по този метод да сътворяваме нови благоприятни условия за нашите сътрудници и клиенти “, зави Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

PROGRESSIVE Awards имат за цел да отличат сполучливите компании и марки от бързооборотния отрасъл, които задават трендове и способстват година след година за развиването на промишлеността и пазара, както и играят значима роля за развиването на партньорството сред търговците и доставчиците.

При определянето на спечелилия в категория „ Най-добър интернационален ритейлър “ са взети поради серия от критерии, измежду които реализирани резултати, оценка от сътрудници, преимущества пред съперниците, размер на вложенията, внедрени нововъведения и други През 2020 година Лидл България влага близо 70 млн. лева в разширение, реновиране и рационализация на комерсиалната мрежа и откри 5 нови магазина. Стоки за 48 млн. лева са изнесли български производители, с помощта на Лидл България, в европейската мрежа на веригата през 2020 година Въпреки годината на рецесията, Лидл България съумя освен да резервира плануваните размери, само че и да означи над 20% растеж на износа или 8 млн. повече по отношение на миналата 2019 година

Категорията „ Най-добра e-commerce самодейност “ прави оценка размера на направените вложения в съответния план, провокациите на средата, които са довели до неговата поява, както и резултатите от цялостната самодейност.  Приложението Lidl Plus, което бе отличено в тази категория, е първото мобилно приложение за лоялни клиенти на Лидл България, което компанията показа през 2020 година Апликацията е опция за всеки консуматор да получава спомагателни отстъпки настрана и без значение от всички други акции, промоционални предложения и отстъпки, които Lidl обичайно предлага. От пролетта на тази година потребителите могат да се възползват от преимущества и преференциални планове към този момент и отвън веригата посредством партньорската стратегия на Lidl Plus. Още в първите седмици след старта приложението стана най-сваляното и в двата водещи онлайн магазина за мобилни приложения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР