Компаниите Tesla и Pacific Gas and Electric работят съвместно върху

...
Компаниите Tesla и Pacific Gas and Electric работят съвместно върху
Коментари Харесай

Tesla и Pacific Gas and Electric ще строят в Калифорния 1,1 GWh акумулаторно хранилище

Компаниите Tesla и Pacific Gas and Electric работят взаимно върху основаването на гигантско вместилище за електрическа сила. В съпоставяне с него, австралийската акумулаторна апаратура наподобява на джудже.
Новото вместилище ще се строи в Калифорния. Компанията Pacific Gas and Electric към този момент е показала в комисията за комуналните предприятия на Калифорния оферти за четири обекта за предпазване на сила. Единият от тях е ситуиран напълно покрай подстанцията на Мос Ландинг. Той може да обезпечи 182,5 мегаватчаса сила в продължение на 4 часа. Това е повече, в сравнение с могат да обезпечат 3 000 акумулаторни блока модел Tesla Powerpack 2. За съпоставяне, акумулаторната апаратура в Австралия обезпечава „само“ 129 мегаватчаса. Общият потенциал на четирите калифорнийски обекта е 1,1 гигаватчаса . Намеците на Илън Мъск, че може да има договорка за 1 GWh в този момент се потвърдиха.

Новите енергийни складове ще се употребяват най-вече в интервалите, когато електроцентралите генерират повече сила, в сравнение с потребителите употребяват. Тези остатъци ще се натрупват в хранилището и ще се употребяват при пикова консумация на електрическа сила. Очакванията са, въглищните електроцентрали, осигуряващи сила в пиковите миг, да бъдат отстранени.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР