Компаниите обединяват усилия за разширяване на портфолио от услугиHeleCloud и

...
Компаниите обединяват усилия за разширяване на портфолио от услугиHeleCloud и
Коментари Харесай

HeleCloud и Getronics създават „Център за високи постижения“ в областта на Amazon Web Services

Компаниите сплотяват старания за разширение на портфолио от услуги
HeleCloud и Getronics , снабдител на ИТ услуги, оповестиха софтуерно партньорство сред двете компании в региона на Публичните облачни услуги (Public Cloud services). Технологичният съветник в платформата на Amazon Web Services (AWS) със своите задълбочени знания и опит ще поддържа клиентите на Getronics в предвиждането, проектирането, доставянето, имплементирането и ръководството на облачните решения посредством „ Център за високи достижения “ в региона на AWS (Amazon Web Services „ Centre of Excellence “).

„ Ние сме повече от две страни в едно партньорство – дружно ще внедрим нововъведения и ще изградим благоприятни условия в платформата на AWS, от които клиентите на Getronics ще могат да се възползват в цялостна степен. За HeleCloud опцията да работим в екип с една от най-успешните и бързоразвиващи се ИТ компании е доста вълнуваща “, сподели Добромир Тодоров, основен изпълнителен шеф на HeleCloud .
Първоначалният фокус на партньорството ще бъде ориентиран към европейския пазар и по-конкретно към сферите, в които Getronics има доста въздействие като търговия на дребно, туризъм и превоз, финансови услуги и опазване на здравето
HeleCloud и Getronics ще работят дружно по основаването на отвесни решения за съответните пазарни сегменти и по разширението на съществуващото портфолио посредством включването на AWS услуги. Кампанията ще се концентрира върху голям брой хоризонтални и отвесни оферти като софтуерно консултиране, услуги по ръководство и софтуерни образования.

„ Съществува забележителен интерес от страна на клиентите към обществените облачни услуги на платформата AWS. Добавяйки опциите на AWS в портфолиото ни, ние прибавяме избор за нашите клиенти, което е и най-правилният отговор на интереса им и актуалната наклонност към потребление на обществения облак “, разяснява Марк Куук, заместник-председател на Getronics групата .

Внедряването на облачни услуги се разраства бързо измежду бизнеса в Европа, само че съответните умения за осъществяване на плановете са незадоволителни. Екипът на HeleCloud има нужните познания, умения и опит в региона на облачните услуги, с които подкрепя клиентите си при осъществяване на плановете.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР