Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито

...
Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито
Коментари Харесай

Цацаров отне имане за 340 000 лв. от Пешо Сумиста

Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ), ръководена от Сотир Цацарвов лишава от Петър Стоянов от групата на „ Килърите “ и някогашната му брачна половинка имущество на обща стойност 341 491.34 лева

Това удостовери с влезнало в действие решение Старозагорския областен съд. Искът за лишаване на имущество е импортиран, откакто на 01.12.2017 година с влезнала в действие присъда Сумиста е приет за отговорен за това, че в интервала 2007-2010 година е образувал и управлявал въоръжена проведена незаконна група за осъществяване на умишлени убийства, съзнателно причиняване на междинни и тежки телесни повреди и палежи.

В правосъдното решение се отбелязва, че Петър Стоянов е осъждан за незаконна активност още през 1995 година, както и че през 2002 година и 2003 година против него е имало досъдебни производства за закононарушения, генериращи финансов запас.

„ Анализът на формираните против лицето досъдебните производства демонстрира трайна незаконна активност, като типът и характерът на последната е обвързван с генериране на противозаконни доходи, “ удостоверява в претекстовете си Старозагорският областен съд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР