Комисията по безопасност на движението към община Варна отново се

...
Комисията по безопасност на движението към община Варна отново се
Коментари Харесай

Все още няма решение за движението на автомобили в Морската градина във Варна

Комисията по сигурност на придвижването към община Варна още веднъж се събра на съвещание през днешния ден. На срещата – полемика участваха заместник-кметът председателстващ комисията Тодор Иванов, заместник-кметът Христо Иванов, Виктор Бузев – основен проектант на Община Варна, представители на Асоциацията на притежателите в околност „ Салтанат ”и членове на разнообразни цивилен сдружения.

По време на полемиката бяха разисквани голям брой оферти, като притежателите на парцели упорстват да имат пропуски и специфичен пропускателен режим. Беше препоръчано още, да бъдат допускани единствено коли, обслужващи Делфинариума, детските заведения, намиращи се на територията на Приморски парк. На другия полюс бяха настояванията, защитавани от някои цивилен сдружения, които претендират да се ограничи напълно придвижването в парка.

Повод за второто по ред съвещание за последната седмица на Комисията по сигурност на придвижването стана трагичният случай, при който на заплатен паркинг зад Комплекс „ Хоризонт ”, беше прегазено 3 годишно дете.

Решения към момента не са взети и следва всички оферти още веднъж да бъдат прегледани и разисквани. Днешната полемика на моменти се водеше в доста остър звук.

Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР