Куба не ни даде никакъв шанс в Лигата на нациите

...
Куба не ни даде никакъв шанс в Лигата на нациите
Коментари Харесай

Куба не даде шанс на България в три бързи гейма - загуба №8 в Лигата на нациите

Куба не ни даде никакъв късмет в Лигата на нациите по волейбол за мъже, като разруши България с 3:0 гейма (18:25, 20:25, 18:25).

Мачът в Любляна бе предпоследен за нашите в тазгодишното издание на шампионата, а в събота следва последното тестване. От 14:00 часа срещаме Аржентина, а срещата е по MAX SPort 2 HD.

Нито в един миг не се виждаше по какъв начин можем да вземем гейм или да застрашим противника през днешния ден, като българите изоставаха в трите елементи постоянно след 10-ата точка.

Мачът завърши за 75 минути, а най-неприятното усещане остава в края на втория и третия геймове, когато селекционерът Джанлоренцо Бленджини се поскара не толкоз за неточности в играта, що се касае за наведени глави на българските волейболисти.

Липсваше настроението и мотивацията.

Съперникът въобще не се трогна, а мощните им нападатели Санчес (13 точки) и Лопес (10) бяха неудържими в офанзива. Най-резултатен за нашите бе Венислав Антов с 12.

Така салдото на България в мъжкия шампионат на Лигата на нациите е 3 победи и 8 загуби, което ни калкулира осем точки и ни дава 14-о място от 16 състава.

Бихме Съединени американски щати, както и двата последни тима в класирането - Турция и Иран.

Кубинците са осми със 17 точки, откакто през днешния ден записаха петата си победа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР