Както вече стана ясно, столичният градоначалник Васил Терзиев, е разделен

...
Както вече стана ясно, столичният градоначалник Васил Терзиев, е разделен
Коментари Харесай

Ето я новата жена на кмета Васил Терзиев

Както към този момент стана ясно, столичният градоначалник Васил Терзиев, е разграничен със брачната половинка си Милена от предходната година, а към днешна дата той към този момент живее под един покрив с новата си възлюбена. Именно тя е станала повода Терзиев да разкара майката на двете си деца – Емма и Ива. Той обаче към момента пази новата си половинка в загадка и не се демонстрира с нея на обществени места. Името й обаче не е загадка за никого в общината – Михаела Савова.

 

Още при започване на кметската предизборна акция се заприказва, че Терзиев има съществени фамилни проблеми. Въпреки персоналните драми обаче Милена го поддържа с появяването си в името на успеха му. С днешна дата обаче двойката е публично разграничена и новият кмет на столицата е оставил щерките на грижите на майка им.

Той пък се е настанил в първокласен апартамент с новото си гадже – чаровната Михаела Савова.

Усмихнатата брюнетка е освен красива, само че и извънредно амбициозна. Според осведомени с Терзиев са се срещнали около общи работни задължения и искрата сред тях е пламнала бързо. Приятелката на кмета е артистична – художничка е, само че се занимава и с предприемачество. Преди време попада в класацията.

„ 30 под 30 ” на списание „ Форбс " в категория „ Бизнес ". Интересното е, че хора от екипа

на списанието работеха по предизборната акция на Васил Терзиев, тъй че може да се направи „ обосновано съмнение “ (по „ класика ” Цветан Цветанов), че хубавицата дължи попадането на мястото си в класацията на младия мултимилионер.

 

Михаела е създател на платформата за водачи „ Leaders Talk ” и провежда събития с лектори, които ежеседмично дават аргументи на младите българи да останат в България. Самата тя е живяла и учила в чужбина, само че избира да се върне в родината, тъй като, както изяснява в свое изявление, тук се усеща на мястото си.

 

„ Завършила съм Националната търговско-банкова гимназия. Първият ми допир с предприемачеството е около учебно-тренировъчните компании, които създавахме. Така се озовах за първи път в Съединени американски щати през 2010 година, където спечелихме интернационално съревнование и се върнахме с доста награди ”, разказвала е Савова за себе си.

Тя е следвала в Бостън, където е приключила предприемаческа  стратегия. После е изкарала магистратура във Франция.

 

В началото на кариерата си Михаела стартира работа в банка, само че не устоя дълго на тази скучна позиция.

„ Винаги съм предизвиквала себе си – по този начин започнах да се гмуркам, станах капитан на транспортен съд и сe научих да карам мотори ”, споделяла е още изгората на кмета, която обича животът й да се развива с бързи темпове, тъй като другояче й доскучава. Дали и взаимното общуване с Терзиев ще й омръзне толкоз бързо, питат се нейни близки.

 

Освен от  предприемачество, хубавицата се интересува още от логика на психиката, занимава се и с изкуство. Тя е художничка, провела е изложения. Не е ходила на уроци по изобразяване, в това отношение е самоука.

 

Като дребна родителите и я предизвикват да изследва гениите си, по тази причина ползите й са толкоз разнородни. Казва, че основаването на картини за нея е метод за терапия.

 

Най-голямата контузия в живота на младата жена е загубата на майка й. Родителката й си отива от този свят преди 6 години. Рисуването доста оказва помощ на Михаела в тежките моменти, когато се бори със скръбта.

 

Чаровната брюнетка няма наследници, само че обича децата. Не е изключено в бъдеще да реши, че желае да зачене от Терзиев. Със сигурност това няма да се отрази добре на зарязаната му някогашна брачна половинка.

 

Според осведомени разводът с Милена се е проточил по-дълго от предстоящото поради дъщерите им, които нямат навършено пълноправие, само че и поради финансите на, градоначалника, множеството от които добити по време на брака му. Все отново някогашната жена на Васил е била добре обезпечена след раздялата им и е получила сериозен къс от благосъстоянието му, издават хора от обкръжението им.

„ Терзиев подходи като същински благородник при развода си – остави много огромна част от активите на към този момент някогашната си жена ", разкриват източниците те.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Васил Терзиев кмет градоначалник София Михаела Савова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР