Коментарите на Шон Пен в медиите винаги са имали както

...
Коментарите на Шон Пен в медиите винаги са имали както
Коментари Харесай

Шон Пен критикува феминизираните мъже

Коментарите на Шон Пен в медиите постоянно са имали както бурни критици, по този начин и отявлени последователи. Присъствието му често е пораждало редица несъгласия и е предизвикало разногласия. Скорошното му изявление за „ Independent “ също не прави изключение. В него Шон Пен споделя за възгледите си за мъжествеността и критикува процеса на " феминизиране " на мъжете, който съгласно него си присвоява доста място в медиите през последните години.

Пен приказва за своята роля във филмa " Flag Day " като въплъщение на позабравената класическа неустрашимост от предишното, към която изпитва известна носталгия. Освен артист, Шон Пен е и режисьор на филма, в който взе участие неговата щерка - Дилън.

„ По мое мнение, мъжете са станали доста феминизирани. Не считам, че да бъдеш недодялан или да показваш пренебрежение към дамите, значи да проявиш неустрашимост. Но и не мисля, че с цел да бъдем положителни към дамите, би трябвало да се превърнем в дами ", споделя Пен.

В изявлението той споделя, че в живота си има задоволително мощни дами, които не възприемат мъжествеността като знак на подтисничество.

" Според мен има доста страхливи гени, които карат хората да изоставят дънките си и да си сложат пола ", споделя Шон Пен.

Актьорът дава интервюто пред изданието в наличието на щерка си Дилън, а от „ Independent ” пишат, че 30-годишната жена не е коментирала думите му и е " останала загледана в пространството " откакто ги е чула. Преди броени дни той изрази мнение по същата тематика в iNews, като споели, че е отчаян от наложената визия и визии по какъв начин би трябвало да се държи един мъж в днешно време. Според него актуалното общество разполага с все по-малко образци за същинско " мъжествено държание ". А от медията припомнят, че въпреки всичко би трябвало да имаме поради, че Шон Пен е знак на културата на една напълно друга ера. 
Как Шон Пен накара цялостен снимачен екип да се имунизира
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР