Комбинацията от режисьор от ранга на Ридли Скот, звездни имена

...
Комбинацията от режисьор от ранга на Ридли Скот, звездни имена
Коментари Харесай

Ридли Скот обвинява милениалите и мобилните им телефони за провала на филма си

Комбинацията от режисьор от ранга на Ридли Скот, звездни имена на артисти, измежду които тези на Мат Деймън, Бен Афлек и Адам Драйвър, и сюжет, въодушевен от исторически събития, от време на време не е задоволителна, с цел да притегли вниманието на феновете.

Филмът „ Последният двубой “ даде поръчка за триумф в боксофиса – от студиото вложиха във кино лентата цели 100 млн. $ бюджет. Планът им за възвръщаемост обаче стана на пух и прахуляк. Продукцията събра от продажба на билети едвам 28 млн. $ и беше избран като един от филмите с най-големи загуби за всички времена.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Bryan C. Keene (@brykeene)

Режисьорът Ридли Скот обаче остава твърдо уверен, че това не се дължи на пропуски във кино лентата, а в публиката. „ Всичко се свежда до публиката, която имаме – хора, които са израснали с тези проклети мобилни телефони “, споделя той в подкаста „ WTF “. „ Милениалите не желаят да научат нещо ново, в случай че не е през телефона им. Това води до лъжлива самонадеяност, самочувствие без покритие. "

Той счита, че историческата драма не е оценена по достолепие, само че въпреки всичко не съжалява, че е основал „ Последният двубой “.  " Не може винаги да печелиш. Що се отнася до мен, в никакъв случай не съм съжалявал за нито един филм, който съм правил, без значение дали е пожънал триумф. Много рано се научих да бъда най-големият критик на самия себе си. Важно е да държиш на това, което си създал. Увери се, че си благополучен. И не поглеждай обратно. "

Със сигурност обаче можем да кажем, че тази година дава на Ридли Скот още една блестяща опция да завоюва феновете на огромния екран. От през днешния ден по кината в Съединени американски щати потегля филмът  House of Gucci, който също е негово режисьорско дело и дава обещание да ни предложи доза неспокойствие. У нас чакаме с неспокойствие премиерата на 26 ноември.

 
Лейди Гага прикова всички погледи на премиерата на „ House of Gucci ”
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР