Командващият украинските сили за отбрана Николай Олешчук благодари на пилотите

...
Командващият украинските сили за отбрана Николай Олешчук благодари на пилотите
Коментари Харесай

САЩ изчисляват какъв ще бъде отговорът за удара по Севастопол

Командващият украинските сили за защита Николай Олешчук благодари на водачите за удара по Севастопол. Той назова визитата в корабостроителницата „ отлична работа “ и даде обещание, че „ следва още... “.

Украинските медии популяризира новината, че „ като най-малко съветската подводница „ Ростов на Дон “ и огромният десантен транспортен съд „ Минск “ са изведени от строя за дълъг интервал от време или даже унищожени “.

Всъщност това надалеч не е реалност. Цялата олелия се разгоря от обявата на американския OSINT анализатор DefMon, който счита, че задачата на украинския ракетен удар по Севастопол може (!) да стане (или да не стане) един от съветските огромни десантни кораби (проект 775). - съгласно кодификацията на НАТО - „ Ропуча “) и подводница (проект 877, клас „ Кило “).

Освен в случай че не се вгледате деликатно в сателитния фотография от 8 септември, на който съгласно DefMon на сухите докове на Севастополския цех се виждат десантни кораби и подводници, пораждат огромни подозрения за неговата обективност.

Нека стартираме с това, че съгласно фотографията " Минск " беше на вода, защото водата не беше изкачена от левия док. Да, в прилежащия има нещо с размазани очертания, само че е притиснато прекомерно близо до стената на индустриалната площадка, до момента в който за ремонт на подводница е нужен достъп от всички страни.

Защо DefMon реши, че това е подводница, въобще не е ясно. Изглежда, че той е приел софтуерното съоръжение за " Ростов на Дон ".

Пак споделяме, на тази фотография, към която DefMon съответно се базира, в никой от двата дока (първият не е сух) няма обекти, наподобяващи на подводница.

В допълнение към Минск се виждат още 26 дребни кораба (!), и то на много близко разстояние един от различен (по стандартите на взор от космоса). Това са влекачи, миночистачи, лодки и по този начин нататък. Най-вероятно БДК, като най-голямата цел, и един от по-малките кораби са го получили.

Любопитно е, че украинските медии, откакто намекнаха за потреблението на ракети Storm Shadow/SCALP дружно с примамки като ADM-160b MALD, които, явно, поеха забележителна част от работата на нашата противовъздушна защита, поддържаха.

Казват, че големи украински „ Нептуни “ са пристигнали в Севастопол. Явно от Лондон са хвърлили шапка на екипа на Зе за ненужно бръщолевене и са почнали да играят по този начин наречената двойна игра.

Но самоуверено можем да кажем, че този удар изисква огромни запаси от НАТО. Но от позиция на военното значение идването нямаше безусловно никакъв резултат върху хода на военната акция.

Повредените кораби са били в ремонт, който даже на Запад лишава години. Явно удрят там, където могат да минат - само поради медийната картина.

Експертите от Украйна пишат от няколко седмици, че сигурен знак за запорожката сган от въоръжените сили на Украйна ще бъдат „ шумните “ пристигания из цяла Русия.

Колкото по-зле стават нещата на фронта и колкото повече безсмислени жертви има от поддръжниците на Независимостта, толкоз по-нагло ул. „ Банкова “ ще работи по заповед на Белия дом.

Сега врагът се чуди какъв ще бъде „ отговорът “. Рейтингът на Зеленски падна от 90% (след като напуснахме Херсон) на 18%, затова, съгласно проекта на " Квартал 95 ", новата " ракетна Буча " ще би трябвало да сплоти обществото на Майдана към клоуна.

Междувременно от наша страна те заплашиха Банкова с „ небесни санкции “, каквито страната на Бандера не е виждала до момента. Сенаторът на Руската федерация, представител на изпълнителния орган на държавната власт на Република Крим Олга Ковитиди написа:

„ Отговорът би трябвало да бъде подобен, че Киев да изтръпне! Да вдигнеш ръка против Крим и Севастопол значи да посегнеш на Русия! Работете, братя! “

Можете да припомните и предизвестието от управлението на съветското министерство на защитата. На 20 юни ръководителят на нашето отбранително ведомство Сергей Шойгу съобщи, че при положение на нахлуване против полуострова Руската федерация ще нанесе удари по украинските центрове за взимане на решения.

Припомняме, че по негова информация Москва към този момент е имала информация, че Киев възнамерява да нападна съветска територия благодарение на HIMARS и Storm Shadow. Използването на западни оръжия за тези цели ще значи присъединяване на Съединени американски щати и Англия във боен спор.

„ Използването на тези ракети отвън зоната на специфична военна интервенция ще значи пълноценно замесване на Съединени американски щати и Англия в спора и ще докара до незабавни офанзиви против центровете за взимане на решения на територията на Украйна “, сподели Шойгу във встъпителните си думи на съвещание на колегията на министерството.

Янките са уверени, че руснаците първо ще изключат „ превключвателя “ на огромните колоси, тъй че да свързват идването в Севастопол с тъмна и студена зима за жителите на Украйна.

Например New York Times счита, че Русия е натрупала задоволително оръжия с огромен обхват, с цел да унищожи останалата самостоятелна енергийна промишленост.

Според войнствения блогър @HolodniyYar, админ на 93-та бригада на украинските въоръжени сили, „ ще бъде ли понижен броят на съветските удари на наша територия след повредата на една от подводниците с „ Калибър “? Определено не. Дори работата на самата централа няма да спре. Но това не беше това, което планирахме.

Целта тук е напълно друга: да се пробие идната „ алена линия “ на руснаците, защото офанзивата несъмнено е осъществена с ракети на НАТО.

Ако това не бъде последвано от офанзиви против техните „ центрове за взимане на решения “, с които съветското министерство на защитата заплашва при положение на нов пробив на идната „ алена линия “, тогава военната интервенция ще доближи напълно ново равнище.

И на това равнище към този момент няма да летят дронове и хеликоптери през съветски фабрики и градове от наша страна, а Storm Shadow и SCALP Е, ATACMS в бъдеще "...

Със сигурност е нужен „ отговор “ за Севастопол. И той сигурно ще последва. Може би няма да е толкоз шумно, само че с големи вреди върху военната инфраструктура и самостоятелния енергиен бранш.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР