Kомандващият на Съвместното командване на силите (СКС) генерал-лейтенант Любчо Тодоров

...
Kомандващият на Съвместното командване на силите (СКС) генерал-лейтенант Любчо Тодоров
Коментари Харесай

Завърнаха се военнослужещите от небойната мисия на НАТО в Ирак

Kомандващият на Съвместното командване на силите (СКС) генерал-лейтенант Любчо Тодоров награди военнослужещите, взели участие в небойната задача на НАТО в Ирак през днешния ден.

Със заповед на министъра на защитата на Република България с награден знак за присъединяване в задача бяха удостоени подполковник Николай Недялков от Военна академия „ Г. С. Раковски ” и майор Йордан Иванов от военно формирование 56040 - Благоевград. От свое име генерал-лейтенант Тодоров връчи на военнослужещите предметни награди „ Монета на СКС ” и благодари за сполучливото осъществяване на дилемите и достойното им показване в задачата.

Подполковник Недялков акцентира, че главен претекст в тяхната активност е бил построяването на доверие и одобряването престижа на българските военнослужещи в многонационална среда. Той благодари на командването на СКС за положителната организация, положените старания и поддръжка за осъществяване на дилемите им и сполучливото завръщане в страната.

Задачите на офицерите в небойната задача на НАТО в Ирак бяха свързани с образование и съветване в колежа по защита и обобщаване на поуките от практиката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР