Колумбиецът Наиро Кинтана изключи вероятността да се оттегли от колоезденето,

...
Колумбиецът Наиро Кинтана изключи вероятността да се оттегли от колоезденето,
Коментари Харесай

Наиро Кинтана изключи вероятността да се оттегли от колоезденето

Колумбиецът Наиро Кинтана изключи вероятността да се отдръпна от колоезденето, макар че сега няма тим, настоявайки, че към момента е кадърен да се състезава на най-високо равнище. 

Кинтана, който завоюва Обиколката на Италия през 2014-а и " Вуелтата " през 2016 година, сподели, че ще продължи да кара, макар че беше дисквалифициран от миналогодишната обиколка на Франция, откакто даде позитивна проба за неразрешеното вещество " трамадол ". 

" Ще продължа да се боря, с цел да се състезавам, ще продължа да карам, до момента в който тялото и мозъкът ми разрешават. Аз съм почтен играч, постоянно съм бил ", сподели 32-годишният колумбиец на конференция. 
 Спотният трибунал удостовери наказването на Наиро Кинтана Спотният трибунал удостовери наказването на Наиро Кинтана
Кинтана, който приключи шести в " Тур дьо Франс " 2022, преди да бъде дисквалифициран, сподели, че не е " направил нищо нелегално и постоянно е спазвал разпоредбите ". 

Употребата на " трамадол " е неразрешена от здравната комисия на Международния колоездачен съюз поради страничните резултати на лекарството, които включват замаяност, унесеност и загуба на внимание, и не съставлява нарушаване на антидопинговите правила. " Трамадол " е мощно болкоуспокояващо. 

Кинтана ще пътува до Европа през февруари, с цел да стартира договаряния с разнообразни тимове. 

" Истината е, че към момента нямам тим. Аз съм колоездач, който към момента е разполагаем да носи фланелка и да дава най-хубавото от себе си. Без подозрение моите триумфи поддържат това ", сподели той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР