Колоритната певица и дизайнер Соня Васи сподели, че не гласува

...
Колоритната певица и дизайнер Соня Васи сподели, че не гласува
Коментари Харесай

Трябва ли да се гласува зад граница? Примерът на Соня Васи

Колоритната певица и дизайнер Соня Васи показа, че не гласоподава на българските избори, тъй като от години живее в Лос Анджелис и не е осведомена с политическата конюнктура в България. На мнение е, че всеки, който се вълнува и е осведомен, би трябвало да упражни това свое право.

 „ Просто гласът ти би трябвало да е чут! “ - показа тя по Би Ти Ви 

За значимите избори в живота разкрива, че като по-млада е била по-рязка и решителна, до момента в който в този момент обмисля нещата по-обстойно.

В Съединени американски щати към момента не изискват зелен документ за посещаване на общината. Соня и щерка й са създали персоналния избор да се имунизират: „ Всеки има право на избор, това е право на всеки човек да си вземе решението самичък за себе си “.

По време на локдауните певицата и дизайнер е почнала да плете още веднъж и е възстановила бизнеса си с шалове.

Заявява, че няма загадка що се отнася до атрактивния й външен тип. Разказва, че неотдавна е спряла изцяло алкохола и се усеща доста добре.

„ Като ни бяха затворили, по този начин се отпускаш малко, само че по-късно от януари месец взех решение да не пия. По принцип не съм огромен пияница, само че взех решение да спра тотално. И се чувстваш доста добре за себе си. Тренирам у дома “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР