Колкото раздели в Холивуд, толкова и предположения защо те са

...
Колкото раздели в Холивуд, толкова и предположения защо те са
Коментари Харесай

Любовни бележки от Брад Пит ли са причината за развода на Дженифър Анистън?

Колкото раздели в Холивуд, толкоз и догатки за какво те са се случили, само че в последните дни в света на известните циркулират упорити клюки, че повода за развода на Дженифър Анистън и Джъстин Теру е остарялата ѝ огромна обич Брад Пит.

Твърди се, че Теру е разкрил остарели любовни бележки от Брад, писани до Дженифър преди 10-тина години, когато двамата към момента са били дружно. Явно Анистън е решила да ги резервира като безценен (или болезнен) спомен от предишното си и не е желала да се раздели с тях, въпреки и да беше щастливо омъжена за Теру пред последните няколко години.

 Дженифър Анистън Getty/Gulliver

Според източник на UsWeekly бележките въпреки всичко не били нищо изключително, а сладки закачки като "г-жо, изглеждате прелестно довечера " и "вече ми липсваш " . Източникът споделя, че Дженифър се пробвала да увери Джъстин, че те не са нищо изключително, само че той бил в действителност подразнен от тях и имал моменти на неустановеност.

Двамата оповестиха развода си на 15-ти февруари и споделиха, че не престават да се обичат и почитат все пак.

 Брад Пит Дженифър Анистън Getty/Guliver

Брад Пит също претърпя травматичен бракоразвод през 2016-та, когато с Анджелина Джоли сложиха завършек на брака си. Дълги години се смяташе, че точно Джоли е разделила Брад и Дженифър преди време, а в този момент се носят клюки, че Пит и Анистън може да се съберат още веднъж, тъй като и двамата са свободни едновременно за първи път от доста години.

Нито един от двамата не е коментирал сходни клюки, само че следва да забележим какво ще се случи и дали остарялата обич ще пламне още веднъж.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР