Колкото повече расте дъщерята на Гала, толкова по-разкрепостена става в

...
Колкото повече расте дъщерята на Гала, толкова по-разкрепостена става в
Коментари Харесай

Щерката на Гала захвърли дрехи и задръжки и показа стегнато дупе

Колкото повече пораства дъщерята на Гала, толкоз по-разкрепостена става в държанието си. 20-годишната Мари Будева не се свени да пуска разголени фотоси в обществената мрежа, оставяйки доста малко на въображението и разпалвайки пристрастеностите на феновете си от мъжки пол, видя HotArena.

„ Страхотна е! Ще задмине майка си по хубост! ”, разясняват превъзбудени интернет консуматори пикантните снимки на младата жена.

Доскоро Мари не си позволяваше да разгласява сходни фрагменти, само че не щеш ли в този момент не се тормози от голотата си. От скромното момиче, което беше, не е останала и диря, настояват хора от обкръжението й, написа " Уикенд ".

Говори се, че смяната на хубавицата почнала, откогато се загаджи със сина на Деляна Маринова - Джуджи. Пълничката русокоска от години е първа приятелка с Гала и около крепкото другарство на двете дами децата им също се сближиха. 21-годишният Константин от дребен харесвал Мари, само че едвам преди две лета направил първата стъпка към спечелването на сърцето й.

Не е загадка, че щерката на Гала се отхвърли от влиятелно обучение в чужбина единствено с цел да бъде покрай приятеля си и да го задържи до себе си. Тя била уверена, че в случай че замине да учи отвън България, Константин ще я не помни и дистанцията ще постави завършек на връзката им. Вместо да следва връзки с обществеността в Италия, Мари записала същата компетентност, само че в Софийския университет и в този момент твърди, че не съжалява за избора си. „ Готова съм на всичко в името на любовта ”, безапелационна е тя.

Не е ясно по какъв начин русокоската е реагирала на пикантните фотоси на дъщеря си, само че надали е била очарована. Самата тя преди 10 години се снима дибидюс гола за еротично списание, само че пък не желаела Мари да потегля по този път и я съветвала да заобикаля провокациите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР