Колкото повече хора гласуват, толкова по-малка ще е тежестта на

...
Колкото повече хора гласуват, толкова по-малка ще е тежестта на
Коментари Харесай

Петков: Гласувайте като машини, въпреки че използвате хартия

" Колкото повече хора гласоподават, толкоз по-малка ще е тежестта на изборните измами. Днес чух една имитация и ми хареса: " Гласувайте като машини, макар че употребявате хартия ". Гласувах фасадите на учебните заведения и дворовете да станат по-хубави. Гласувах общинските лечебни заведения да станат по-нормални ", съобщи откакто гласоподава съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

Гласувах да няма следващ ремонт на ул. Шишман. Гласувах и улицата на един другар да бъде ремонтирана, гласувах фасадите на учебните заведения да станат по- хубави, общинските лечебни заведения да станат по -нормални. Гласувах да мога в идващите 4 година да споделям на локалната власт желая това, а не друго, тъй като съм си дал гласа. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, който упражни правото си на избор, представен от БГНЕС.

Важно през днешния ден е, че колкото повече гласоподават, толкоз по-малка ще е тежестта на всевъзможни изборни измами, добави Петков. Гласувайте като машини, макар че употребявате хартия, ми хареса тази имитация през днешния ден. Броят на невалидните бюлетини ще бъде ясно регистриран и всички българи, ще забележим какво значи да се върнем с гласоподаване на хартия още веднъж. Аз се грижа за моята улица, за моя град и по тази причина ще дам гласа си, дано всеки да си каже това, прикани Петков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР