Колкото по-топло става, колкото по-силно и приятно усещаме лъчите на

...
Колкото по-топло става, колкото по-силно и приятно усещаме лъчите на
Коментари Харесай

5 от най-любимите ни продукти за лице за лятото

Колкото по-топло става, колкото по-силно и прелестно усещаме лъчите на слънцето, колкото по-често обуваме сандалите и захвърляме връхните облекла, толкоз повече се размечтаваме за горещите летни дни. Независимо дали ги измерваме с пикник в парка с обичаните ни девойки, или с дълго чаканата фамилна почивка и миговете край брега на морето, те са единствено на месец разстояние, а някои към този момент се случват. Където и да ни води лятото обаче, нито за момент не би трябвало да забравяме да се грижим за кожата си. Тя има своите потребности в най-горещите месеци от годината, с цел да ни кара да се усещаме още по-красиви, блестящи и уверени тъкмо през тях. Затова през днешния ден ви споделяме нашите пет съществени продукта, с които не се разделяме през лятото.

Разбира се, няма по какъв начин да не стартираме от първата и най-важна стъпка в грижата за кожата, без значение от сезона и времето, а точно почистването. Много постоянно, изключително когато сме на море, не използваме никакъв грим, само че това не значи, че кожата не се нуждае от него. Напротив, минимум поради образуването на повече себум, е добре тя да се почиства и то освен вечер преди лягане, само че и заран, когато вероятността да усещате лицето си мазно е огромна. Затова даже и да сте на отмора, си носете най-малко един почистващ артикул, съгласуван с вид на вашата кожа. Може да е мицеларна вода, измиващ гел или почистващо мляко.

Продължаваме с хидратацията, тъй като кожата има потребност от нея даже и в най-топлите дни. Разликата със зимата е, че в този момент e по-добре текстурите на продуктите да бъдат по-леки, ефирни и бързо попиващи, с цел да се избегне това неприятно чувство на лепкавост, изключително заран, когато най-често посягаме към хидратиращите артикули. Така че флуидите са доста подобаващи за лятото, само че в случай че въпреки всичко кожата ви е доста суха, изберете крем.



В летните дни сигурно имаме потребност от тонизиране и ободряване, даже и когато имаме лек грим върху лицето си. Затова постоянно имаме на разположение спрей с термалната вода на Eau Thermale Avène. В чантата ни наложително слагаме от дребните и компактни опаковки, до момента в който на плажа сме готови с огромните и фамилни, тъй като тя е от тези невероятни артикули, които с няколко впръсквания успокоява кожата – и на лицето, и на тялото. 



И ето, че доближаваме до най-важната част – слънцезащитата. Не, че не посягаме към нея през цялата година, само че в този момент е от изключително значение да не я пропущаме. Всеки ден! Тя е една от най-важните стъпки в бюти ритуална ни заран, преди да излезем на открито – било то към офиса, или към плажа. Хубавото е, че към този момент сме готови за обичания ни сезон с артикули от последната иновация в слънцезащитата - серия артикули за лице на Eau Thermale Avène, обогатени с ТriAsorb слънцезащитен филтър. И по-точно - ултра широкоспектърен филтър за отбрана от UVB-UBA + високоенергийна синя светлина, тъй като се оказа, че синята светлина е не по-малко нездравословна за кожата. Заедно с UVA лъчите, потвърдено причинявапо-устойчива хиперпигментация и прибързано стареене.



Серията включва шест продукта, като ние си избрахме флуида, който е подобаващ за естествена към комбинирана кожа. Той е със SPF 50+, с извънредно нежна и лека текстура и се всмуква незабавно от кожата, с цел да бъде свежа и подготвена за изпълнен с страсти ден на открито. Когато обаче не желаеме да слагаме доста грим, посягаме към неговия вид с цвят. С него тенът на лицето се изравнява и наподобява изцяло естествено и свежо. Добавяме малко пудра за искра, серпантина и глос и сме подготвени да преминем през лятото по най-прекрасния метод!

С поддръжката на Eau Thermale Avène

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР