Колкото по-дълго си някого, толкова по-скучен става сексуалният ви живот.

...
Колкото по-дълго си някого, толкова по-скучен става сексуалният ви живот.
Коментари Харесай

6 палави начина да си поискаш секс от гаджето си

Колкото по-дълго си някого, толкоз по-скучен става половият ви живот. Има доста способи за разгорещяване на връзката ви.

Един от най-предпочитаните и лесни метода е да си размените функциите. Тоест ти да предизвикваш секс за многообразие. Това сигурно ще го накара да те желае на момента. Ето и по какъв начин да го направиш ;)

Подготви го

Казват, че най-хубавото наслаждение е отсроченото и са прави ;) Напиши му известие от вида „ Днес съм с обичаното ти долни дрехи, нямам самообладание да го съблечеш “ или „ прибирай се по-бързо, нямам самообладание да те имам “ или каквото друго ти хрумне. Гарантирано ще се прибере за нула време ;)

via GIPHY

Комплимент

Не пести комплиментите си, знаеш, че когато се чувстваш секси си в въодушевление за нещо палаво, по този начин е и с мъжете. Погали самочувствието му, похвали тялото му или новите придвижвания в спалнята, обезпечено ще изиска да си заслужи похвалата ;)

Отдайте се на мемоари

Изпитана тактичност е да говорите за секс, с цел да ви се и прииска секс. Попитай го помни ли какъв брой пъти го направихте оня път в хотелската стая или си направете ранглиста на най-хубавия ви секс. Това сигурно ще разпали искрата ;)

via GIPHY

Влез под душа с него

Друг обичан прийом за съблазняване на обичания. Просто се вмъкни под душа при него и се остави на въображението ;)

Намекни му

Има доста способи да загатнеш на приятеля си, че го искаш и то сега. Изпрати му палава фотография от спалнята, до момента в който той е в другата стая, прошепни нещо мръснишко в ухото му. Всичко е добре пристигнало, стига да е задоволително ясно, че му предлагаш точно секс ;)

via GIPHY

Кажи му го непосредствено

Не забравяй, че в тази ситуация приказваме за мъж, няма неприятно в това да сме палави или да намекваме какво желаеме. Но тъкмо толкоз огромен триумф ще реализираме просто в случай че му го кажем – непосредствено. Той няма да се колебае преди да те награби ;)

И още палави истории:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР