Колкото и да не ни се иска да го признаем,

...
Колкото и да не ни се иска да го признаем,
Коментари Харесай

Ето какво е задължително за гардероба тази зима

Колкото и да не ни се желае да го признаем, лятото е към своя край и е време да създадем едно от най-важните неща, а точно - да сменяем летните облекла с есенни и зимни. Вижте няколко топ трендове, които ще преобладават тази есен: 

1. Тренчкотът е едно от най-хубавите неща в есенния дрешник. Тази дреха стартира да набира известност още по време на Първата международна война, а носенето ѝ се свързва с някои от най-големите фешън икони, измежду които Одри Хепбърн, Бриджит Бардо, Жаклин Кенеди и Марлене Дитрих. Бежовото е най-често срещаният цвят при този вид връхни облекла, само че в случай че заложите на маслено зелено или черно, също няма да сгрешите, написа dir.bg.
-->


2. Едноцветният костюм е добър избор за всеки мотив. Тази есен ще се любуваме на дръзки и ярки цветове. Топлите нюанси като оранжево, розово и лилаво още веднъж ще бъдат на фокус, а студените тонове като зелено и синьо, също няма да отстъпват.



3. Тенденцията на двойния деним идва и си отива, само че тази есен несъмнено ще бъде на респект. Не е наложително да се придържате към монохромен външен тип - може да смесите разнообразни тонове деним. Заложете на овърсайз сако и дънки с паучърк или винтидж клош.



4. Горещият розов колорит завладява стилната сцена от известно време. Яке или палто в блестящо розово може да освежи ежедневния ви жанр. Може да го съчетаете с класическа черна блуза или тениска, панталон с щампи, ботуши или мини пола. 

5. Вдъхновени от сцената на мотоциклетистите от 70-те и 80-те години, кожените комплекти също са гореща наклонност тази есен. Състезателните якета с червени, черни или бели цветове са желан избор, само че можете да заложите и на ослепителен колорит като синьо или зелено. Не е наложително да носите единствено кожени панталони - полите също са на респект, изключително когато са съчетани с солидни ботуши или равни заоблени обувки.

6. Зеленото ще бъде желан цвят тази есен и това се вижда ясно от Седмицата на модата. Независимо дали е лайм или смарагд, цветът е завладял сбирките на международните дизайнери и ще господства в разнообразни тонове.



7. Въпреки, че може да ви се стори необичайно завръщането към облекла с ниска талия, тази наклонност се завръща с цялостна мощ. Към мини полата може да добавите сако от туид или вълна и изрязан топ в подобаващ колорит. За още по-интересна визия прибавете маратонки или типичен обувки с дълги чорапи.

8. Златните и сребърните чанти можете да носите с съвсем всичко. Кожена чанта в сребърен цвят се съчетава съвършено с по-студени нюанси и наподобява необикновено в композиция с блестящо розово, алено и горчица. Златните нюанси са подобаващи за по-топлите тонове.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР