Колелото на времето се завърта отново и посява любопитството в

...
Колелото на времето се завърта отново и посява любопитството в
Коментари Харесай

Задава се нов голям фентъзи епос

„ Колелото на времето " се завърта още веднъж и посява любознанието в мозъците нацяло потомство читатели. Amazon пусна чисто нов филмов откъс на сериала, основан на едноименната фентъзи поредност, основана от Робърт Джордан. Без подозрение, „ Колелото " разполага със солидна база фенове, защото се подрежда измежду най-популярните и обичани попадения в жанра. Затова и ни е изключително прелестно да можем да споделим, че филмовият откъс в интерактивната 360° форма е надалеч по-обещаващ от предходния. Това преимущество ни позволява да погледнем от друг  и прави трейлъра поне няколко пъти по-завладяващ. Едно е несъмнено – желаеме да гледаме през този самобитен бинокъл към сериала отново и още веднъж, тъй като все ни се коства, че може да сме пропуснали някой малък, само че значителен подробност.

Създателят на шоуто Рейф Джъдкинс показа в изявление преди време, че в визиите му " Колелото на времето " се настанява бодро във фентъзи жанра някъде сред " Властелинът на пръстените " на Дж.Р.Р. Толкин и " Песен за огън и лед " на Джордж Мартин. А тези думи ни вдъхват вяра, че ни следва близка среща с продукция, която си слага висока летва.



В кастинга самоуверено се залага на недотам познати артисти, въпреки да има и открояващи се изключения, несъмнено, което може да предложи пресен взор и персонално на нас ни харесва. Има нещо изключително притегателно в това магическият свят и обичаните герои на Джордан да оживяват с цялостна мощ на екрана, което ловко ни увещава, че си заслужава да дадем късмет на сериала. Дори единствено от почитание към създателя.

Историята е в действителност богата и забавна. Очакванията по никакъв начин не са дребни, а вложенията на Amazon Prime - грандиозни. Дали това обаче е точната формула за триумф и поставеният му фундамент е с точният размер, следва да забележим. Първите три епизода от осемте предстоят на 19 ноември в Amazon Prime. Нови епизоди ще можем да гледаме всяка седмица до финалния, който е на 24 декември. Междувременно ви предлагаме да се насладите на няколко сладки глътки от фрагменти зад кулисите.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР