Коледно блиц разследване на BIRD за кокаиновите моряци“, задържани в

...
Коледно блиц разследване на BIRD за кокаиновите моряци“, задържани в
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЯ: Арестуваните български моряци от „Верила“ – фен на Русия и „данъчно муле“

Коледно блиц следствие на BIRD за „ кокаиновите моряци “, арестувани в Ирландия след ареста на транспортен съд на Домусчиеви с 500 кг. кокаин на борда преглежда наличните данни за Никола Пенчев и Камен Петков.
Пенчев се обявява като почитател на Русия, само че няма данни за фирмена активност. Петков се оказа с изключение на „ кокаиново муле “, също и „ данъчно муле “.
През 2020 Камен Петков става шеф на компания, която е задлъжняла на Национална агенция за приходите. Фирмената история е забавна. Създадена през 2006 година, Мелсабрия ЕООД е била благосъстоятелност на швейцарска офшорка, представлявана от тамошен фидуциар. „ Разбирай, че някой е скрил едни пари “, показват още от BIRD, представени от Дарик.
Мелсабрия придобива през 2006 година хотел в Несебър от архитекта на Ахмед Доган – Калин Тихолов. През 2013 хотелът е продаден на друга компания.
„ През 2020 година Камен Петков става шеф на Мелсабрия и е хвърлен на вълците, пардон, на инспекторите на Национална агенция за приходите, които го дирят да му връчат ревизионни актове. Е, откри се! “.
Припомняме, че против двама българи от екипажа на кораба „ Верила “ са повдигнати обвинявания поради хванатия кокаин на борда на обща стойност над 20 милиона евро.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР