Коледна БлагоТворителница ще бъде открита в неделя в двора на

...
Коледна БлагоТворителница ще бъде открита в неделя в двора на
Коментари Харесай

Откриват Коледна БлагоТворителница в Банско

Коледна БлагоТворителница ще бъде открита в неделя в двора на Начално учебно заведение „ Св. Паисий Хилендарски ”. С доста обич и усърдие, децата от началното учебно заведение, техните учители и родители, са подготвили забавни и непредвидени коледни изненади на всички, които желаят да поддържат концепцията им за набиране на средства за интерактивна дъска за децата от Дневен център за деца с увреждания „ Здравец ” гр.Банско.

„ От детските ръце до детското сърце ” е мотото, въодушевило участниците в Коледната БлагоТворителница да основат положително.

Очакваме с неспокойствие да забележим изненадите, които са подготвили децата, техните близки и учители!

Чрез поканите към управлението на общината в лицето на кмета Иван Кадев, зам.-кметовете Сашка Въчкова и Стойчо Баненски, секретаря Иван Докторов и ръководителя на Общински съвет Костадин Загорчин, децата от Начално учебно заведение канят всички поданици и посетители на Банско да вземат участие в тяхната Коледна БлагоТворителница.

Нека в дните преди Рождество с наслада и усмивки отворим душите и сърцата си и помогнем на децата да се сбъдне тяхното предпочитание да БлагоТворят за други деца.

  </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР