Коледа идва и както винаги по-предвидливите започват да пазаруват рано,

...
Коледа идва и както винаги по-предвидливите започват да пазаруват рано,
Коментари Харесай

Готини идеи за детски коледни подаръци, които НЕ са играчки

Коледа идва и както постоянно по-предвидливите стартират да пазарят рано, изключително родителите! Вярвате или не, нямате потребност от мигащи светлинки, екрани и напредничави технологии, с цел да развълнувате децата си с съвършените коледни дарове. Искате доказателство? Нито една концепция, която ви предлагаме през днешния ден, не изисква контакт, акумулатори или бутилка вино, с цел да изтърпите досадните мелодийки, пускащи се през към 30 секунди.

Ако търсите неповторим, само че изцяло типичен и занимателен подарък за вашия наследник, щерка, племенник или внуче, в сигурни ръце сте! Днес ще ви представим няколко хрумвания за всички възрасти, а още по-хубавото е, че с изключение на занимателни, тези хрумвания са и много сплотяващи за цялото семейство.
За деца от 1 до 3 години

Играта с карти е освен занимателна, обществена и просветителна, само че и отдалечава децата от екраните! Предлагаме ви да се доверите на богатата поредност от карти пъзели на " Клевър Бук " -,,,. Логическите пъзели могат да бъдат занимателни, учейки малчуганите на значими разсъждения, организационни умения и сериозно мислене. А решаването пък дава на децата убеденост в личните качества.


За деца от 4 до 7 години

Чували ли сте за дейни карти с маркер? Нашите другари от " Клевър Бук " имат в действителност страхотна поредност, като другите разновидности упражняват наблюдателността, логиката и моториката. Игрите с дейни карти са превъзходен метод да ангажирате детето си в учене посредством игра, като в същото време развивате способността му да се концентрира. Гарантираме ви, че малчуганът ще се забавлява с часове с необятната гама от дейни карти -,,.


За деца от 8 до 11 години

Тази възраст може да е обвързвана с много страсти, тъй като децата към този момент стартират да оформят и схващат своето място в света към себе си. Би било много потребно, в случай че им подарите книга, която успее да ги преведе в това вълнуващо странствуване в света на страстите, като да вземем за пример и ".


За тийнеджъри

Каквото и да си мислите сега за вашия тийнеджър – умерено, всичко е интервал и ще мине! Със сигурност се пробвате да намерите общ език, да поддържате връзка пълноценно, само че от време на време удряте " на камък ". Под елхата можете да оставите някоя от книгите на " Клевър Бук " и, а що се отнася до вашата изтерзана майчина душа – от издателството са помислили и за вас с и.

Сега можете да се възползвате от 10% отстъпка при поръчка през уеб страницата. Единственото, което би трябвало да извършите, е да въведете кода actualno10 преди завършването на поръчката. Кодът ще е деен до 31.01.2022 година, в това число.


Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР