Колата на известния великотърновски музикант Петко Савов е била запалена,

...
Колата на известния великотърновски музикант Петко Савов е била запалена,
Коментари Харесай

Запалиха колата на известен наш музикант за отмъщение

Колата на известния великотърновски музикант Петко Савов е била запалена, разбра HotArena.

Причината за това е възмездие. Това показа самият пострадал пред " Телеграф ".   " Пред служителите на реда този Янаки бил декларирал, че е запалил колата ми, с цел да отмъсти за побой, който съм му нанесъл преди 2 години. Аз обаче не помня въобще и с пръст да съм го докосвал. Да, познавам от от дълго време, само че сред нас в никакъв случай не е имало спор. Не зная с какво може да съм го провокирал, недоумява Савов. 

Той описа, че колата му е била разрушена, по-късно отарашена и част от намиращите се в нея документи липсват. От видеокамера на прилежаща постройка станало ясно, че подпалвачът разрушил и отарашил колата, по-късно си тръгнал, след половин час се върнал още веднъж и я запалил.  " Кой знае за какво се е върнал? Може да е бил пийнал или дрогиран. Или пък да е схванал чия е колата, тъй като в нея имаше мои рекламни материали, и по-късно да е решил да си отмъсти, подвига плещи изпълнителят. 

Подпалвачът на возилото на великотърновския музикант остава в ареста, реши състав на районния съд в столицата.  23-годишният Янаки Т. беше оголен и задържан от полицията ден откакто на 7 януари през нощта драсна клечката на персоналния лек автомобил " опел Зафира " на музиканта. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР