Колаж ПикТеодора Стефанова открехна завесата ексклузивно за това какво бъдеще

...
Колаж ПикТеодора Стефанова открехна завесата ексклузивно за това какво бъдеще
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони с горещи предсказания! Теодора проговори за водния ад в Бургаско и какво бъдеще очаква България


Колаж " Пик "

Теодора Стефанова открехна завесата извънредно за това какво бъдеще чака България и света, предава " Флагман ". „ Не би трябвало да се плашим от машините. От това, което се случва, новото бъдеще - роботиката. Те идват тук, с цел да ни оказват помощ ”, стартира Стефанова.

Прочутата врачка планува развиване на стопанската система на България. В страната ни от ден на ден ще се дискутира тематиката за увеличение на заплатите и пенсиите. Теодора Стефанова предсказва, че следващата година всички партии ще се обединят и ще представим доста добър имидж на страната ни в Европа. По нейните думи България напълно скоро ще влезе в Еврозоната и ще стане пълновръстен член на европейското семейство.

„ Догодина и през идната 2019 година България ще има сериозен принос за справяне с емигрантската вълна, тъй като ще се надигнем и пред този проблем. Ще се одобряват и доста значими енергийни планове ”, разкри още Стефанова.
Според гадателката на Берлускони Европредседателството на България ще спомогне за развиване на рекламата в туризма. Това щяло да притегли още повече нови вложители.
„ Ще стартира нещо да се случва в страната, а освен да приказваме за избори ”, добави Теодора Стефанова.

Ясновидката разяснява и тематиката за водното злополучие, което удари Бургаски район преди седмица. Водната буря погуби 5 човешки живота.
„ Бог да елементарни хората, които си отидоха по този безразсъден метод. Никой не е застрахован. Такива неща не могат да бъдат предсказани. Не споделям, че ще има осъдени, само че ще се вземат съществени ограничения и ще се дадат повече средства на потърпевшите, с цел да си възстановят по-бързо изгубеното. Тези уреди ще бъдат следени и проверявани, с цел да не се позволяват повече сходни бедствия. Случилото се в действителност е огромна покруса. Ще се сблъскваме с такива естествени бедствия и катаклизми. Вода и огън ще се преплитат в целия свят и нас няма да ни подмине. Но аз не желая да предричам такива неща, избирам да давам положителни прогнози ”, съобщи гадателката на Берлускони.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР