Дни след развръзката в третия сезон на Ергенът дойде ред

...
Дни след развръзката в третия сезон на Ергенът дойде ред
Коментари Харесай

Цънцарова: Искам интервю с майката на Ергена

Дни след развръзката в третия сезон на „ Ергенът ” пристигна ред и екипът на утринния блок на bTV да си каже думата за постъпката на Алек. Ергенът дезертьор няма да се появи в „ Тази заран ”, споделиха водещите, само че Мария Цънцарова изрази интерес да интервюира не него, а майка му.

„ Искам да се срещна с майката. Все отново би трябвало да приказваш с този, който взема решение ”, съобщи тя. Цънцарова в допълнение се въодушеви да я разпита, откакто разбра, че госпожата е нарекла Надежда „ жена с багаж ” поради това, че има дете.



Злати Йочев също се включи с саркастичен коментар за „ Ергенът ”, като сподели, че любовта на мъжа към този момент не минава през стомаха, а през мнението на майка му. Той се закачи и с Александър Кадиев, като съобщи, че синът на Катето Евро към този момент не е „ мамин Сашко Номер 1 ”, защото Алек го е задминал.



От екипа единствено Пепи Бакърджиев единствено резервира по-скептична позиция. Той единствено подсети на Мария Цънцарова, че тя след време също ще става свекърва. „ Ще те забележим и теб след време ”, съобщи спортният публицист.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР