Колаж: Дейли ЕкспресБъкингамският дворец наскоро обяви, че ще бъде проведено

...
Колаж: Дейли ЕкспресБъкингамският дворец наскоро обяви, че ще бъде проведено
Коментари Харесай

Ответен удар! Бъкингам разследва Меган

Колаж: Дейли Експрес

Бъкингамският замък неотдавна разгласи, че ще бъде извършено следствие на отчети, съгласно които Меган е тормозила кралския личен състав. Кралските служители обаче са подготвени да предадат следствието на самостоятелни външни следователи, заяви Дейли Експрес. Херцогът и херцогинята на Съсекс е малко евентуално да бъдат помолени да оказват помощ с следствието, макар че са писали до Двореца за това, което може да предложи още „ мъчителни истории “.

Кралски източник съобщи пред The ​​Sunday Times: Истински най-лоши случаи не са излезли. Има някои мъчителни истории, които могат да бъдат разказани. “.

Очаква се редица някогашни и сегашни помощници на кралските управляващи да дадат детайлности за следствието, откакто са били възпрепятствани да дадат показания по време на неотдавнашното правосъдно дело на Меган.

Друг източник на двореца прибавя: „ Има доста неща, които биха могли да излязат, за които не е казвано до момента. “.

Всичко това се случва, откакто двама възрастни членове на личния състав обявиха наскоро, че са били унизени от Меган. Съобщава се също по този начин, че различен някогашен чиновник е споделил, че са били „ унижени “ и твърди, че двамата чиновници са били унизени.

Меган отхвърли обвиняванията. Развръзката следва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР