Колаж БНТ, БулфотоБританският министър-председател Борис Джонсън и американският президент Джо

...
Колаж БНТ, БулфотоБританският министър-председател Борис Джонсън и американският президент Джо
Коментари Харесай

Борис Джонсън и Джо Байдън: Всеки, който има право да напусне Афганистан, ще има възможността да го направи

Колаж Българска национална телевизия, Булфото

Британският министър-председател Борис Джонсън и американският президент Джо Байдън се споразумяха да работят дружно, с цел да подсигуряват, че всеки, който има право да напусне Афганистан, ще има опцията да го направи, в това число и след края на първата фаза на евакуацията. Това заяви кабинетът на Джонсън, представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Те разискаха продължаващите старания на Англия и Съединени американски щати да координират бързата и безвредна евакуация от летището в Кабул на нашите жители, както и на тези, които преди този момент са работили за нашите държавни управления ", съобщи представител на " Даунинг стрийт " след телефонен диалог сред двамата водачи.

" Лидерите се споразумяха да продължат да работят дружно, с цел да подсигуряват, че всеки, имащ право да замине, ще има опцията да го направи, в това число и след края на първата фаза на евакуацията ", добави представителят

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР