Коко Гоф спечели най-голямата титла в крехката си професионална кариера,

...
Коко Гоф спечели най-голямата титла в крехката си професионална кариера,
Коментари Харесай

Гоф повали Мухова и триумфира в Синсинати за дебютна титла от WTA 1000

Коко Гоф завоюва най-голямата купа в нежната си професионална кариера, откакто надделя Каролина Мухова с 6-3, 6-4 в разногласието за трофея на мощния шампионат от сериите WTA в Синсинати. Срещата продължи близо два часа .

 Коко Гоф.

Седмата в главната скица американка стартира дуела с ранен пробив, който обаче бе мигновено върнат от финалистката на Ролан Гарос. Гоф още веднъж дръпна с брейк, само че отново се пропука и чехкинята се завърна в битката за сета. Мухова обаче продължи да изпитва съществени компликации на личен сервис и след нов пробив развя белия байрак в откриващата част.

Във втората Гоф се снабди със съществено преимущество от два пробива задатък, като сервираше за купата при 5-2. Чешката й съперничка върна един от брейковете, само че преклони глава при четвъртия мачбол за тийнейджърката. Двете играха доста неприятно на сервис, като приключиха без нито един ас и с общо цели 11 двойни неточности.

Така Гоф победи в конкуренцията за най-голямата си купа в кариерата – тя е общо пета за американката, която направи поръчка да ликува с трофея и на идния Ю Ес Оупън. Мухова остава с една купа – в Южна Корея през 2019. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР