Кои всъщност са най-истинските Скорпиони?Най-често срещано явление, когато стане дума

...
Кои всъщност са най-истинските Скорпиони?Най-често срещано явление, когато стане дума
Коментари Харесай

Защо Скорпион е най-силният знак в зодиака

Кои в действителност са най-истинските Скорпиони?

Най-често срещано събитие, когато стане дума за астрология , е всеки да харесва неговият си зодиакален знак. Ако питате Лъва, той незабавно ще изреве, че е „ царя на животните в джунглата ” и затова е най-силен. Ако питате Козирога, той обрано ще ви каже, че е корав като канара. Че за него няма невъзможни неща и затова той е най-силният. Ако питате Телеца, той тежкарски ще изреди какви и какъв брой тъкмо материални неща и пари има, та затова той е най-силен. Ако питате Овена – оооо, тогава напряко небрежно може да ви изиграе някое кроше и на момента да разберете кой е най-силен.

ДА, ОБАЧЕ..

СЕГА НЕКА СРАВНИМ Пожарна охрана СИЛА СТИХИИТЕ.

Коя смятате е най-силната буря? Да стартираме с въздуха – изтънчен, лек, той просто е буря, която не би могла да окаже противодействие на никоя от останалите три. Да, кислородът поддържа горенето, т.е. въздухът разгаря огъня, само че не това е тематиката сега. Значи на последното четвърто място слагаме въздух в тази ранглиста (съответно въздушните знаци).

Продължаваме нататък. Да вземем огън и земя . Огънят гори, след това тлее и най-после изгасва, само че няма тази дарба да пробие дупка в земята (освен в случай че не е експлозив, само че то това е „ друга бира ”). Значи? Кой е по-силният? Ако пък съпоставим огънят и водата – заливате го с вода и..ясно е, нали? Така слагаме огъня на трето място (съответно огнените знаци).

Останаха земята и водата . За никого не е загадка, че реката дълбае коритото си в земята. Дори скалата (най-твърдата земя) не може да устои на водната буря – вълните се удрят в скалите и ги разрушават. Тоест, от тук стигаме до извода, че второ място заема земята и на първо отива водата (съответно земни и водни).

А СЕГА НЕКА СРАВНИМ Пожарна охрана СИЛА ВОДНИТЕ ЗНАЦИ.

Кой смятате оглавява класацията? Знае се, че водата има 3 агрегатни положения.

А от трите водни знака Рибите са пара, Ракът е същинската вода, нооооооооооо

Е, ДОТУК РАЗБРАХТЕ ЗАЩО СКОРПИОН Е НАЙ-СИЛНИЯТ ЗНАК, СЕГА ДА ВИДИМ КОИ СА НАЙ-ИСТИНСКИТЕ СКОРПИОНИ.

Нямам желание да пиша в този момент че Скорпионът се възражда като феникса от пепелта, че е податлив на тотални трансформации и метаморфози (така както от една грозна какавида се излюпва прелестна пеперуда), че умее да манипулира, че е мощно полов, че има хипнотичен взор, с който пронизва като рентгенов лъч, че е остроумен и податлив да доближи до дъното на всяка мистерия, че има извънредно висока степен на самоконтрол, невероятна мощност и мощ на духа и така нататък – мрежата гъмжи от всевъзможни астрологични квалификации. Верни са, само че аз несъмнено желая да напиша нещо по-различно.

Та, най-истинските Скорпиони не е наложително да са родени под тъкмо този зодиакален знак. Нито да имат Луна в Скорпион (където тя несъмнено не стои добре). Истинските Скорпиони са тези, които имат стелиум (струпани на куп планети) в знака Скорпион или пък стелиум в осми дом на хороскопа.

Написах особено за вас.

С любов,

КРЕЯ

Инфо: http://milenadankovakreya.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР