Кои ще са модните цветове за косата през 2021 г.?

...
Кои ще са модните цветове за косата през 2021 г.?
Коментари Харесай

Трендът при косата. 5 цвята на мода през 2021 г.

Кои ще са стилните цветове за косата през 2021 година? Американското списание Health интервюира топ стилисти и разгласи: трендът са изненадващите и екзотични цветове на косата, заяви РИА Новости.

На първо място са опушените нюанси. Те ще са шлагерът през новата година, безапелационен е стилистът Оливър Адамс. " Модата за необикновени, екзотични цветове на косата ще продължи, само че през 2021 година модата ще се промени към по-сивкави, опушени нюанси, като въгленово сиво и синьо ", споделя стилистът.

Неговият сътрудник Фредерик Феккай предлага носенето на прически с железен златист цвят през 2021 година. Това важи изключително за къдравата коса, споделя той.

Третата  модна наклонност, съгласно Адамс, ще бъде косата с колорит на алено вино, по-специално тъмна череша и мерло с преход към бордо.

Според Феккай девойките с къса коса би трябвало да играят с платинено русото. Този типичен колорит в никакъв случай не излиза от мода и може да бъде декориран с аксесоари като фиби и ленти за глава.

За дамите с по-дълга коса Адамс предложи боядисване на балеаж, тъй че платинено русата да не изисква специфични грижи. На най-смелите девойки Феккай предлага лавандулова сянка. Според него това разрешава да изгладите чертите на лицето си и да притегляте вниманието, изключително в случай че сте с къса прическа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР