Кои са най-известните квартали на Ню Йорк? Един от тях

...
Кои са най-известните квартали на Ню Йорк? Един от тях
Коментари Харесай

Том и Джери се завръщат в Ню Йорк

Кои са най-известните квартали на Ню Йорк? Един от тях е Манхатън. Квартал за сбъдване на фантазии, работно място на съвременни и сполучливи хора, както и... домът на Том и Джери. В сърцето на огромната градска джунгла, хитрите мишка и котка не престават своите лудории и занимания.

Том все по този начин пробва да хване Джери, само че мишлето постоянно се оказва по-умно от него. Компания им вършат и остарелият им другар от двора - кучето Спайк; врагът на Том - мъркащият и лицемерен котарак Буч; красивата Тудълс,, която кара сърцето на Том да прескача от обич, както и други нови другари. В премиерните епизоди на втория сезон от поредицата, героите ще би трябвало да обединят сили, с цел да се оправят с общ зложелател.

Съвместните им гонитби ще ги отведат до сметището. Ще се окаже, че там ги чакат умни плъхове, които въобще не са отзивчиви и единственото, което им остава е да ги надхитрят. Само времето ще покаже какво ще измислят Том и Джери, с цел да решат казуса. През втория сезон котката и мишката ще ни изненадат с най-неочаквани обстановки.

Те ще провеждат музикално съревнование и ще се вземат участие в... конкурс по сърф по крайбрежията на Джърси. Новите епизоди на „ Том и Джери в Ню Йорк “ стартират през днешния ден - 7 февруари от 17.00 ч. по Boomerang. А предаването ще продължи да се излъчва всеки делник по същото време.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР