Кои са най-големите звезди на световното първенство по футбол в

...
Кои са най-големите звезди на световното първенство по футбол в
Коментари Харесай

Ивана се продава като за световно! ГОРЕЩИ СНИМКИ

Кои са най-големите звезди на международното състезание по футбол в Катар? Меси, Роналдо, Мбапе, Хари Кейн, Неймар, Ричарлисон... Сигурно всеки ще добави по още няколко имена. Но в случай че би трябвало да се абстрахираме от познатите звезди на терена? Ако би трябвало да се огледаме за някого, до неотдавна чужд, съумял да прикове погледите на целия свят върху себе си около международното? Отговорът на този въпрос безусловно ще ни избоде очите, написа.

Отговорът е в женски жанр и идва от Хърватия. Защото около Мондиал 2022 целият мъжки (и не само) свят е вперил очи в очите (и не само) на една сексапилна жена, облечена (или съблечена) в цветовете на Хърватия.

Името ѝ е Ивана Кнол. Тя е някогашна Мис Хърватия. Докато обичаните ѝ “шахматисти ” играят в Катар, 30-годишната фенка по подобен метод възнамерява ходовете си, че матира конкуренцията и сама си извоюва правото да бъде и Мис Мондиал 2022.
 
Сексапилната Ивана разбуни духовете на международното състезание в Катар с лекост. Тя повиши значително градусите още по време на първия мач на Хърватия против Мароко, когато се появи на стадион “Ал Байт ” в провокативен тоалет в цветовете на “шахматистите ”, който обрисуваше даденостите ѝ.

Впоследствие пусна и горещи фотоси по бански в хърватските цветове, а даже се разноски и в този тип пред част от забележителностите в Доха, с цел да бъде снимана от немска телевизия.

Появи се в предизвикателна къса червено-бяла рокля и за втория мач на хърватите против Канада на стадион “Халифа ” в Ал Раян. Роклята в действителност повече показваше, в сравнение с скриваше.
 
Предупреди Белгия с нова разголена сесия по бански, преди да се появи в нов червено-бял костюм за мача на стадион “Ахмад бин Али ” в Ал Раян.

За 1/8-финала против Япония на стадион “Ал Жануб ” в Ал Хор към този момент приличаше на зайче - не толкоз съблечено като за “Плейбой ”, само че излъчващо безапелационна подготвеност да стори и това.

За 1/4-финала против Бразилия на “Едюкейшън стейдиъм ” в Доха беше синхронизирала и яркочервеното си червило с новия приковаващ погледите тоалет. Сърчицето с хърватското знаме вдясно от нейното сърце беше единствено още един малък подробност от добре премислената ѝ “партия шах ”, с която Ивана яхна вълната, обязди силата на феномена “световно по футбол ” и се “продаде ” като за международно.

Всъщност първия си ход Кнол направи още преди да стартират мачовете. Позира на плаж по бански в хърватските цветове, който обаче не скриваше задоволително. А и самата тя нямаше желание да крие, даже в противен случай. “Какво смятате за метода, по който ще бъда облечена в Катар ”, запита моделката, показвайки дупето си.
 
 

Още тогава подгря почитателите какво да чакат, без значение от строгите закони в страната хазаин на международното състезание. А след това извърши заръките си.

В началото интригата беше няма ли да я арестуват поради обществена голота тъкмо в Катар, където съгласно културата е значимо коленете и раменете да бъдат покрити, а на публични места не се позволяват къси рокли или облекла без ръкави. Уж имало и отрицание от локалните. Те пък се надпреварваха да си вършат селфита с нея. Надпреварваха се и огромни международни медии - кой ще “разголи ” повече душата (и не само) на Ивана. Някои съумяха да се “вмъкнат ” даже в леглото ѝ, на което “шахматистката ” бе разхвърляла част от своите публични екипировки за международното...

 
 В леглото на Ивана в Доха - някогашната Мис Хърватия сподели пред вестник “Билд ” част от своята екипировка за международното състезание в Катар. В леглото на Ивана в Доха - някогашната Мис Хърватия сподели пред вестник “Билд ” част от своята екипировка за международното състезание в Катар.
Накрая в телевизионно изявление Кнол описа по какъв начин в действителност заплаха да я арестуват въобще не е имало - била проверила всичко. “Уважавам всяка страна, която навестявам. Спазвам разпоредбите на всички места. Попитах локалните и те ми потвърдиха, че по време на международното може да се обличам както нормално. Потвърдиха ми, че е позволено. Нямам нито една неприятна реакция. И катарци, и араби, даже и доста прелестни локални дами идват да си вършат фотоси с мен. Това е доказателство, че можем да сме усмихнати дружно и да се одобряваме, колкото и да сме разнообразни ”, описа Ивана Кнол. Но откакто към този момент бе придобила своята международна известност.

Хърватката “дебютира ” на международното състезание в Бразилия през 2014 година

 
 Началото - през 2014 година в Бразилия Началото - през 2014 година в Бразилия
 

След това доби известност на международното състезание в Русия през 2018-а.

 
 2018 година в Русия 2018 година в Русия
 

На третото си “участие ” на мондиал в ролята на най-горещата фенка на Хърватия тя несъмнено изпъква още повече - поради цялостния контрастност сред външния ѝ тип, метода ѝ на обличане и локалните обичаи и закони.

Е, по време на международното в Катар важи законът на Ивана!

А тя сигурно ще си тръгне с възприятие, че е шампионка - с близо 2 милиона почитатели в инстаграм, с рекламни контракти, с големи продажби на облеклата, които в действителност са част от нейна лична фешън линия... И с задоволително благоприятни условия и средства за пълноценна подготовка за Мондиал 2026!

 

НАЙ-ГОРЕЩИТЕ МОМЕНТИ ОТ ПЪРВИТЕ ПЕТ МАЧА НА ХЪРВАТИЯ НА СВЕТОВНОТО В КАТАР:

 
 Хърватия - Мароко (0:0) Хърватия - Мароко (0:0)  Хърватия - Канада (4:1) Хърватия - Канада (4:1)  Хърватия - Белгия (0:0) Хърватия - Белгия (0:0)  Хърватия - Япония (1:1 в постоянното време и продълженията, 3:1 след дузпи) Хърватия - Япония (1:1 в постоянното време и продълженията, 3:1 след дузпи)  Хърватия - Бразилия (0:0 в постоянното време, 1:1 след продължения, 4:2 след дузпи) Хърватия - Бразилия (0:0 в постоянното време, 1:1 след продължения, 4:2 след дузпи)
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР