Кои са Чудесата на България, които са емблема на страната

...
Кои са Чудесата на България, които са емблема на страната
Коментари Харесай

Балдуиновата кула и невярната царица. Легендата

Кои са Чудесата на България, които са емблема на страната ни пред света? По мотив 10-ия празник на акцията „ Чудесата на България ” СТАНДАРТ предложи на вас – нашите читатели, дружно да изберем топ 10 на Чудесата на десетилетието. И по този начин още един път да отдадем заслуженото самопризнание на тези знаци от богатото ни културно-историческо, които ни карат да се усещаме горди.

Подбрахме 20 знакови обекта, които са се трансформирали в обичани дестинации и чакаме да извършите избора си за ТОП 10. Критериите, по които сме подбрали обектите са няколко: осъществена реорганизация и консервация, социализация и цифровизация, доходи от туристически услуги, включване в районен маршрут, спомагателни атракции.

Пак във връзка юбилея „ Стандарт ” за първи път събра легендите за Чудесата на България в неповторимо издание. Вълшебните приказки за замъци, манастири, естествени явления, съкровища и културно-исторически атракции излизат в първокласна книга " 40 митове за Чудесата на България " до десетина дни. Тя е специфичният ни подарък, за всеки, който се абонира за СТАНДАРТ през 2021 година

Днес ви представяме една от легендите за Царевец:

Балдуиновата кула и погрешната кралица. Легендата

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР