Когато знаеш на къде вървиш, нищо не може да спре

...
Когато знаеш на къде вървиш, нищо не може да спре
Коментари Харесай

Pulse Fitness & Spa излезе извън границите на България

Когато знаеш на къде вървиш, нищо не може да спре порива на триумфа....

За следващ път най-престижната и бързо-развиваща се фитнес верига в България - Pulse Fitness & Spa, направи " взрив " в обществото, а точно появяването на първия клуб на марката, отвън границите на България на територията на град Струмица в Македония.

Новата перла на емблематичната марка се назовава Pulse fitness & Spa Atlantis е ситуирана на повърхност от 1 200 кв. метра, в Търговски център „ Глобал “.

Клубът отвори необятно вратите си, преди няколко дни и посрещна своите посетители на охолно opening party . Присъстваха голям брой фенове на спорта и модерния метод на живот. Събитието бе почетено от представители на политическия и бизнес хайлайф в страната, както и персонално от премиера на Република Македония и кмета на град Струмица господин Коста Яневски. Създаването на този обект е мощна причина за удобното развиване на района и резистентност на бизнес климата.

И в Македония, клубът не изневери на упованията  и предложи на своите гости състезателен център на международно равнище, с съвременен интериор и висококачествено съоръжение. Дизайнерите тук са заложили на повече отворени пространства за подготовка. Интериорът е съгласуван напълно с пулс -концепцията на обзавеждане, а точно несравним жанр, елегантни линии и последно потомство фитнес уреди с марките TechnoGym и ActiveGym. Инвестицията, която е направена възлиза на над 500 000 евро.

Pulse F itness & Spa Atlantis дава поръчка за лидерска позиция и поставя една постоянна основа за развиването на спорта и начин на живот промишлеността в  югозападната ни съседка, стъпвайки на  доказано работещото “know –how ”, което веригата е построила в България.

Това е единствено началото за Pulse F itness & Spa да се разгърне и отвън границите на България.

" Вярваме, че сме на прав път! Убедени сме, че това е единствено началото на интернационалния искра на Pulse Fitness & Spa . " – показа основателят на марката Паскал Дойчев.

И сме склонни да им имаме вяра, имайки поради триумфа, който реализираха във времето. Само за няколко години Pulse F itness & Spa съумя да се наложи като непостижим водач в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР