Когато задкулисието е уплашено, действа отчаяно! Явно някои хора са

...
Когато задкулисието е уплашено, действа отчаяно! Явно някои хора са
Коментари Харесай

Михайлов: Уплашеното задкулисие пише доноси срещу мен, опитват се да се спасят от криминалните схеми

„ Когато задкулисието е уплашено, работи обезверено!

Явно някои хора са мощно обезпокоени от следващото ми излизане в народен ефир, в което описах дата по дата по какъв начин назначените от Корнелия Нинова са подготвяли и осъществили източването на „ Кинтекс “. Това написа Александър Михайлов във Facebook.

По думите му уплашеното задкулисие, което го е боязън да застане намерено с името си, анонимно изпраща известие до журналистически редакции в обезверен опит да отклони публичното внимание.

„ Писането на доноси от дълго време им е специалитет. Да напомня, че и моето уволняване от Корнелия Нинова бе по „ сигнал “ на “съвестен ” жител. Тогава бе подписан като Иван Димитров, а в този момент даже не са си създали труда да измислят някое отново банално име и е просто „ засегнат жител “, добавя някогашният началник на „ Кинтекс ”.

„ По метода на изрече бих предположил, че същинският създател на това писание е с букви К.М.

Да кажа в този момент на моите “душмани ” – аз на офшорки в Дубай единствено спирам заплащанията и през 2018 година, и в този момент - обявявам документ, с цел да не съм необоснован! Пак ще ви напомня мотото си в битката против вас – „ когато казваш единствено истината, не ти е нужна добра памет “. Затова и вие непрекъснато се оплитате във версиите си против мен. Защото всеки ден измисляте нови неистини и оправдания за делата си.

Знам, че единственият метод да се спасите от престъпните ви схеми е, като хвърляте тиня по тези, които ги разкриват и приключват. Няма да ви се получи.

Вече всички знаят какви сте, скоро може да схванат и кои сте ”, написа още Александър Михайлов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР