Когато в нощта на рождения ми ден един полицай ме

...
Когато в нощта на рождения ми ден един полицай ме
Коментари Харесай

След 10 месеца Белослава проговори за ареста си: Един полицай ме накара да преосмисля живота си

„ Когато в нощта на рождения ми ден един служител на реда ме спря, този човек ми направи услуга “, това сподели певицата Белослава в първото си изявление година, откакто беше арестувана да кара под въздействието на алкохол.
В началото на 2024 година съдът й наложи условна присъда. В изявление за предаването „ Преди обед “ изпълнителката разкри какво е довело до случая и по какъв начин той е раздрусал и трансформирал живота й радикално.
„ В началото на 2023 година аз заявих, че повече няма да пея.
Уморих се. Хората не знаят, че ние не се занимаваме единствено с това да пеем, да сме на сцената и да творим, ние се занимаваме с всичко останало. Шоубизнесът в България е минималистичен и всичко зависи от нас. Уморих се, желаех да стана анонимна, в цялостния смисъл на думата. Исках да не ми звъни телефонът. И както е споделил народът: „ Внимавай какво си пожелаваш “, показа Белослава.
„ Бързах за всичко – подготовки, участия, за у дома, за приятелите, бързах, до момента в който разхождам кучетата, до момента в който се храня, аз не слушах. Прегорях, станах робот, а за мен като актьор, това е пагубно. И когато в нощта на рождения ми ден един служител на реда ме спря, този човек ми направи услуга. Той ме спря, а аз разбрах какъв брой неточности съм правила с това бързане. “, описа още певицата.
Най-много я боляло, че когато паднала под камъните и ударите, страдали околните й.
„ Но това е огромен урок за всички нас, ние доста се обичаме, всекидневно имам поддръжката им. Трябваше да мине време, с цел да осъзная какъв брой тази неточност ми е помогнала “, споделя още Белослава.
Днес тя е подготвена още веднъж да се върне към сцената и музиката, като един от „ виновниците “ е внучката й Яна.
„ Не съм считала, че в навечерието на своите 50 години, аз съм способна да изпитам нови страсти, нова любов, друга любов и тя е безгранична. Аз съм влюбена до уши, Яна стана моя муза. Даде ми нови крила, нов смисъл, нова хубост. Откакто тя се появи, аз не мога да се позная, аз хвърча. Започнах доста да пея и това отвори страница за музика, която, за съвсем 25 години певчески път, не съм се осмелявала да пея друго с изключение на своята авторска музика. И в този момент ще отворя вратата към нещо ново – пея международна пиеса на разнообразни езици, плюс авторската музика. И по този начин си хвърлих ръкавица. Видях друга Белослава, хареса ми и желая да се предизвикам “, откровена
е певицата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР