Когато става въпрос за загуба на тегло, всичко е свързано

...
Когато става въпрос за загуба на тегло, всичко е свързано
Коментари Харесай

Как бързо да изгорите калории

Когато става въпрос за загуба на тегло, всичко е обвързвано с изгаряне на калории. Най-бързото им изгаряне е идеално за нас, нашите графици, нашите талии и нашето здраве. Прочетете публикацията, с цел да увеличите оптимално този развой.

 

1. Опитайте високо интензивни интервални тренировки.

Ако смятате, че кардио подготовка е най-хубавият метод за изгаряне на калории, вие сте прави. Но пропуснахте едно – има способи и „ по-добри “. И това е интервална подготовка. Ползите от кардио тренировки (те са безброй) се усилват с тази тактичност.

Високоинтензивните интервални тренировки включват високоинтензивни повтарящи се извършения за 30 секунди до няколко минути, разграничени от 1-5 минути отмора (или без отмора, в случай че е подготовка с ниска интензивност). Помислете за преимуществата:

Ще изгорите повече калории. Колкото по-енергично упражнявате, толкоз повече калории ще изгорите – даже всякога да увеличавате интензивността единствено за няколко минути.

Ще увеличите аеробната си устойчивост. Тъй като сърдечно-съдовата ви система се усъвършенства, вие ще можете да упражнявате по-дълго и с по-голяма активност. Представете си, че завършите 60-минутната си разходка за 45 минути или какъв брой спомагателни калории ще загубите, в случай че поддържате темпото и упражнявате цели 60 минути.

Ще се отегчите. Добавянето на активност ще добави многообразие към ежедневните ви тренировки.

Нямате потребност от особено съоръжение. Можете просто да измененията ежедневните си тренировки.

2. Вдигане на тежести.

Вдигането на тежести няма да форсира процеса на изгаряне на калории, не. Но имате потребност и от двете – кардио и тежести, с цел да постигнете крайните резултати. на това – повече мускули, по-бърз метаболизъм. По-бърз метаболизъм се равнява на повече изгорени калории.

Много дами заобикалят да подвигат тежести, тъй като се опасяват от струпване на мускулна маса. Но в действителност, повдигането на дребна тежест е вашият ключ номер едно към изгарянето на калории. Колкото повече мускулна маса имате, толкоз по-бърз е метаболизмът ви, толкоз повече калории ще изгаряте и толкоз по-стройна и красива ще изглеждате. Това е по този начин, тъй като даже когато мускулите ви са неподвижен, те към момента се нуждаят от три пъти повече сила за поддържане и възобновяване на тъканта, в сравнение с мазнините.

3. Упражнение за изгаряне на мазнини.

Установено е, че имате потребност от кардио и силова подготовка, с цел да увеличите разхода на калории. Освен това, в случай че упражнявате вярно, ще получите още по-голям резултат – ще загубите до „ 300 калории “ след подготовка.

Само формулировка за това по какъв начин бързо да вдигнете нещо тежко и да повторите няколко пъти. Това поддържа сърцето и белите дробове да работят, само че също по този начин оказва помощ да поддържате мускулите си в тонус. Комбинирайте бягането с клекове, мускулно напрежение, издърпвания на краката и спринтове, с цел да изгорите калории, даже до момента в който седите на дивана.

оито имат и двата типа тренировки. Попитайте вашата фитнес зала за наличните кардио/тежестни машини. Ще практикувате и ще намерите другари, с които по-късно можете да сравните резултатите.

4. Опитайте кръгова подготовка.

Изгарянето на калории работи най-добре, когато са ангажирани най-вече мускули едновременно. И кръговата подготовка извършва тази функционалност. Но знаете ли, че има и психически изгоди? Освен че усъвършенства кръвообращението, той също по този начин покачва настроението ви и ви оказва помощ да се отървете от напрежението.

Причината, заради която кръговата подготовка има толкоз прелестен резултат, е, че мускулните групи се сменят толкоз бързо. Въпреки това не губите време, когато си почивате сред упражненията. Пулсът ви се форсира, което несъмнено не се случва, когато вдигате тежести. И в случай че добавите малко аеробика към кръговата си подготовка, ще бъде още по-добре.

5. Комбинирайте.

Хората постоянно считат, че кардиото е ключът към всичко. Въпреки че джогингът в действителност е доста ефикасен, към момента има други способи за изгаряне на калории. Плуването, гребането, боксът и танците също са страхотни тренировки.

по гребане ще ви помогне да изгорите 800-1000 калории, което в действителност ви коства един час работа.

Само 45 минути в басейна ще ви оказват помощ да изгорите повече от 800 калории, които се пробват да бъдат подадени като мазнини.

Боксът на кръга ще изгори към 700 калории на час, според от тежестта ви.

Нещо толкоз просто като балета изгаря до 450 калории на час.

6. Научете нов спорт.

Ако можете да бягате из целия квартал със завързани очи и с вързани ръце зад тила си, тогава е време да извършите нещо друго. Това освен ще освежи мозъка ви, само че и ще промени тялото ви. Тялото се приспособява към всевъзможен тип извършения и стартира да гори по-малко калории, когато свикне. За да измамите метаболизма си, пробвайте нови тренировки.

Не забравяйте за резултата на изгаряне на мазнини след подготовка! Когато тялото ви прави нещо, за което не е привикнало, има потребност от време, с цел да се възвърне. През този интервал на възобновяване метаболизмът ви към момента се форсира. Каквото и да вършиме, открийте нови мускули и ги накарайте да работят.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР