Когато става въпрос за страхотен секс, кой има нужда от

...
Когато става въпрос за страхотен секс, кой има нужда от
Коментари Харесай

Топ секс пози на дивана

Когато става въпрос за страховит секс, кой има потребност от легло? Въпреки че слагането му в спалнята може да е най-масовият метод да го извършите, има какво да се каже за подправянето на нещата понякога. И до момента в който задната седалка на колата ви или даже джакузито ви може да са страхотни места за задушен секс, сексът на дивана е извънредно подценяван – най-малко съгласно нас. Сериозно, някои позиции на дивана се усещат даже по-добре от изпитаните и същински в спалнята.

Подобно на секса на двойно легло обаче, сексът на дивана може да изисква от вас и вашия сътрудник да сте малко изобретателни. В края на краищата, не всеки има лукса на солидна секция (и в случай че имате, тогава се веселя за вас). Въпреки това, да се принудите да опитате нещо ново може да бъде необикновен метод да подправите половия си живот.

С всичко казано дотук, дано се надигнем пред обстоятелствата, нали? Леглата са вън – и диваните са вътре. Всъщност аз дефинирам разпоредбите. Независимо дали отивате небрежно, чувствате се пикантни от връзка за една нощ или просто желаете да размените нещата с колегата си, ето няколко пози за фамилиарност на дивана, които ще оставят спалнята ви на назад във времето от в този момент нататък.

Топ секс пози на дивана

Седнала каубойка

 секс Топ секс пози на дивана

Този секс е комфортен за всички страни — мога ли да получа „ уаууууу “ за опора на гърба?! Започването е елементарно – просто накарайте колегата си да седне на дивана с крайници на земята. След това се качете от горната страна и ги разположете, като употребявате облегалката на дивана за опора. Оттам накарайте колегата си да проникне във вас изпод. Това е класика с причина.

Обратна лъжичка

 секс Топ секс пози на дивана

Ако имате по-малък, по-тънък диван, противоположната лъжичка е за вас. Легнете на една страна, обърнете се към колегата си и се приближете доста. Оттам обвийте ръцете си една към друга и преплетете краката си по какъвто ви е комфортен метод. В тази интимна секс позиция имате опция за навлизане, стимулация на клитора или някакво старомодно мелене – което постоянно е победа.

Седнали

 секс Топ секс пози на дивана

Ако имате L-образен диван, помислете дали да не заемете тази позиция за въртене. Първо, накарайте колегата, който прави проникването, да седне на дългия завършек на дивана с изправени крайници. (Можете също да извършите това на „ главен “ диван с тил на колегата си върху облегалката на дивана, само че това може да е малко неловко.) След това ги накарайте да обхванат във вас изпод, до момента в който седите от горната страна с колене до вас гърдите, а краката ви са сложени от двете страни на колегата ви. За спомагателна непоклатимост накарайте колегата си да ви обвие с ръце за съкровен и супер парещ секс.

Стоящи

 секс Топ секс пози на дивана

Кучешкият жанр е GOAT-ed с причина, всички. Ако се направи вярно и с положително равнище на връзка, тази позиция е една от най-хубавите секс позиции, когато става въпрос за наслаждение. За този вид накарайте колегата, който прави проникването, да застане зад вас, до момента в който се навеждате над дивана, като употребявате гърба (или ръката) за опора. За по-дълбоко навлизане извийте гърба си по най-хубавия вероятен метод и не забравяйте да уведомите колегата си, в случай че имате потребност от отмора – дълбокото навлизане може да бъде доста.

Поза геврек

Колкото и плашещо да звучи името обаче, тази позиция в действителност е много лесна. Легнете встрани, разтворете краката си като мида и накарайте колегата си да се сложи сред тях. С горния си крайник, завит към торса им, изправете долния си крайник, до момента в който те проникват във вас. Ако обаче имате по-малък диван, огънете долния крайник, вместо да го оставяте изцяло обтегнат.

Това, което може да стартира като Netflix-and-chill вид нощ, сигурно може да се трансформира в задушаваща връзка – изключително в случай че се окажете на дивана. Така че, вместо да отделите време да се отправите към спалнята, за какво не го качите на дивана? Повярвайте ми, когато споделям, ще се радвате, че сте го създали. Тази поза е за парещ секс.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР