Когато става въпрос за самоизолация, сред звездите има отличници, но

...
Когато става въпрос за самоизолация, сред звездите има отличници, но
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо, самоизолацията и как футболистът нарушава правилата

Когато става въпрос за самоизолация, измежду звездите има отличници, само че има и много непослушни. Към вторите спада и Кристиано Роналдо.

От няколко седмици звездата на Ювентус е на португалския остров Мадейра. Там той нае първокласна вила, където да се смаоизолира, само че и да е покрай майка си.

Заедно с децата и обичаната си Джорджина, той прекарва по-голяма част от време, спазвайки разпоредбите. Роналдо обича да се забавлява с хлапетата и да се гушкат всички дружно в леглото.

През останалото време или тренира, или се отдава на новото предизвикателство - да учи, както самият той показа в обществените мрежи.

Преди дни Кристиано ядоса съседите си, тъй като реши да наруши самоизолирането и да потренира на стадиона в Мадейра. Но за това нарушение ни е мъчно да му се сърдим, тъй като въпреки всичко би трябвало да поддържа формата, за която му заплащат милиони.

Скоро по-късно обаче пристигна и второто нарушаване на разпоредбите. По случай рождения ден на племенницата си, Роналдо, в компанията на Джорджина, напусна вилата си, с цел да се причисли към останалата част от фамилията си на острова.

На празненството по случая са участвали 18 души. От фотосите, които се появиха в обществените мрежи, виждаме, че всички са били и без маски.

Това е съществено нарушаване на рекомендациите за отбягване на фамилни събирания болести опцията от елементарно заразяване с ковид. Но Роналдо отново сподели, че е над разпоредбите, което му навлече и много гневни мнения, написа The Sun. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР