Когато става въпрос за обновяване на летния гардероб, винаги сме

...
Когато става въпрос за обновяване на летния гардероб, винаги сме
Коментари Харесай

9 неща, с които лесно и бързо ще обновим летния си гардероб

Когато става въпрос за възобновяване на летния дрешник, постоянно сме вярвали, че вярната формула е по-малкото е повече. Защо да прекарваме толкоз време в трупане на непотребни, когато всичко, от което се нуждаем, са няколко добре подбрани неща. Още повече, че постоянно има и нещо остаряло, което е останало неносено, изключително през последните две години. Но в този момент се завръщаме към действителността, което ни дава мотив да бъдем малко по-смели в шопинга. И въпреки всичко не гоним количество, а качество и модели, които ще подхождат на персоналния ни жанр.

От една страна можете да опитвам с нещо по-интересно, което не сте пробвали до момента. Например с къси ръкави, която ще наподобява добре както върху бял потник и дънки, по този начин и с бански на плажа. Сетовете от по две елементи, без значение дали са топ и панталон или блуза пола, са доста добър вид, изключително в случай че харесвате цветните принтове и не знаете с какво да ги съчетавате. Този сезон измежду трендовете се открояват мини полите. Не всички можем да си позволим да ги носим, само че в случай че сте в добра форма, то не се колебайте да инвестирате в някой забавен несъразмерен модел.
 Шанхай - нулев Ковид, нулеви права 10 май 2022 | Докато тук към този момент махнахме маските и се любуваме на живота " по този начин, както преди ", на Изток нещата стоят малко...

От друга страна можете да заложите на малко по-класически неща, които обаче също са модерно. Тук незабавно прибавяме цветния деним (може да е в някой гальовен пастелен цвят) и необятните панталони като една добра опция на дънките. Но бермудите също са алтернатива, изключително тези елегантните, които могат да се комбинират със сако и бързо се трансформират в съвършения летен костюм. Няма по какъв начин да минем и без някоя красива дълга от лен, по-изчистена или в гальовен принт, към която прибавяме сандали на равна платформа. Последният подробност са цветните шноли, които си присвояваме от възраждането на някои аксесоари от 90-те. А какви находки сме ви подбрали през днешния ден, вижте в галерията ни!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР